Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )

<< < (50/51) > >>

luka.ck:
O fino, fino!  ;D

Sve je super samo ti je to ubrzanje slabo. To si snimao dok si se sa burazom vozio?

A gdje ti je podizac amortizera kojega si kupio? :icon_scratch:

Probaj malo cimati zice od led stopa. Moze biti da i kontakti zezaju. Probaj se malo igrat.

ivan_speedy:

--- Citat: luka.ck - 10 Studeni, 2012, 17:19:46 ---O fino, fino!  ;D

Sve je super samo ti je to ubrzanje slabo. To si snimao dok si se sa burazom vozio?

A gdje ti je podizac amortizera kojega si kupio? :icon_scratch:

Probaj malo cimati zice od led stopa. Moze biti da i kontakti zezaju. Probaj se malo igrat.

--- Kraj citata ---
Na početku nije odma full gas,stavi slušalice pa se čuje baš kad se da full gas...
Podizač nije mogao sjest bez turpijanja jednog dijela bloka,a jbga to nije to onda...
Ma probao sam sve,opet ništa...

Macak sf:
 Ivane još jednom svaka čast na urednosti ali samo mi jedna stvar nikako nije jasna...Kako su ti gume na svakoj slici tako ciste kao da se vozis po zraku a ne po cesti  :toothy10:

Mozda si otkrio neko sredstvo s kojim premazes gumu da se prasina ne hvata za nju...

Daj nam otkri tajnu da i nama ostalima gume poslije voznje ostanu ciste  ;D  ;D

A sto se tice podizaca nekuzim kako ti ne pase jer ja imam istog takvog i bez problema ide gore  :icon_thumright:

ivan_speedy:

--- Citat: Macak sf - 10 Studeni, 2012, 19:06:35 --- Ivane još jednom svaka čast na urednosti ali samo mi jedna stvar nikako nije jasna...Kako su ti gume na svakoj slici tako ciste kao da se vozis po zraku a ne po cesti  :toothy10:

Mozda si otkrio neko sredstvo s kojim premazes gumu da se prasina ne hvata za nju...

Daj nam otkri tajnu da i nama ostalima gume poslije voznje ostanu ciste  ;D  ;D

A sto se tice podizaca nekuzim kako ti ne pase jer ja imam istog takvog i bez problema ide gore  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hvala,hvala  ;D
Zašto su tak čiste stvarno nemam pojma  :dontknow:
Ja kad sam ga stavio na blok nema šanse da sa sarafom dođem na drugu stranu...
Napisao mi je onaj dečko sa vivacity-em da i on ima takav i da je trebao turpijat blok... :dontknow:
Samo znam da meni nije mogo sjest da ga jebeš  :angry7:

Ivan_drifter:
Slozim ti ja to bez beda taj podizac da neturpijas blok neg komad rame dole pobrusis i ko bog! Led prodajes?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju