Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )

<< < (44/51) > >>

silvio:

--- Citat: ---Ma nije to do lickanja,ja ga jednostavno ne vozim po mokrom i po prašini,mislim na neasfaltiranu cestu,onda dugo i bude čist...

--- Kraj citata ---

neznam kako ti uspjeva ostat dugo cist ja npr ocistim deklo i nakon 2 dana ko da nikad krpe nije vidlo,a sta ja znam napravim 60-ak km po naravno asfaltiranoj cesti  :angry3:

A3Sline:
Dobar peugeot,ja,kad sam imao sf-a 1,uvijek mi je bio neuredan... Sto sam sve radio s njime nikad necu zaboraviti hahah... Inace,nisam bas neki divljak,ali je bio malo para i cudo je bio presao pa sam svasta radio onda s njime :icon_biggrin:

ivan_speedy:

--- Citat: silvio - 12 Rujan, 2012, 21:55:24 ---
--- Citat: ---Ma nije to do lickanja,ja ga jednostavno ne vozim po mokrom i po prašini,mislim na neasfaltiranu cestu,onda dugo i bude čist...

--- Kraj citata ---

neznam kako ti uspjeva ostat dugo cist ja npr ocistim deklo i nakon 2 dana ko da nikad krpe nije vidlo,a sta ja znam napravim 60-ak km po naravno asfaltiranoj cesti  :angry3:

--- Kraj citata ---
Ma deklo mi je uvijek prašnjavo a zadnja felga da ni ne govorim,ali npr plastike,ne znam kad sam zadnji put brisao  :dontknow:

ivan_speedy:

--- Citat: A3Sline - 12 Rujan, 2012, 22:02:45 ---Dobar peugeot,ja,kad sam imao sf-a 1,uvijek mi je bio neuredan... Sto sam sve radio s njime nikad necu zaboraviti hahah... Inace,nisam bas neki divljak,ali je bio malo para i cudo je bio presao pa sam svasta radio onda s njime :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Hvala  :icon_thumright:

ivan_speedy:
Da napravim mali "rezime" šta sam sve napravio ove godine...
Stavio sam:
-LeoVince GP
-7,5 gr rolice
-žuti federi kvačila
-novi serijski remen

-LED štop...
Prijeđenih km ove sezone:
-4 700km,za sad,ali kako je postalo hladno sumnjam da ce bit više od toga ove godine...

I malo slika da ne bude samo text:

Do sljedećeg UPDEJTA,  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju