Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )

<< < (34/51) > >>

zemo323:
odes u apoteku i trazis glicerol, pomjesas sa koka-kolom i namazi kistom na cistu gumu

luka.ck:

--- Citat: zemo323 - 21 Kolovoz, 2012, 20:48:14 ---odes u apoteku i trazis glicerol, pomjesas sa koka-kolom i namazi kistom na cistu gumu

--- Kraj citata ---

Nemoj me zezati za coca colu. Kakav je omjer mjesanja? Imam doma glicerin tako da cu probat nesto iskemijat.

ivan_speedy:

--- Citat: zemo323 - 21 Kolovoz, 2012, 20:48:14 ---odes u apoteku i trazis glicerol, pomjesas sa koka-kolom i namazi kistom na cistu gumu

--- Kraj citata ---
Šta se ne miješa to s vodom  :icon_scratch:

luka.ck:
Ivane, sad sam pokazao tvoj skuter svojoj djevojci i rekla je da je tvoj skuco ljepsi od mojeg! ;D

zemo323:

--- Citat: luka.ck - 21 Kolovoz, 2012, 20:51:57 ---

--- Kraj citata ---

Nemoj me zezati za coca colu. Kakav je omjer mjesanja? Imam doma glicerin tako da cu probat nesto iskemijat.

--- Kraj citata ---
NE glicerin (valjda mislis onaj za kocnice), od njega ostaju fleke po plastici i gumi.. nego odi u apoteku i pitaj "GLICEROL" (prozirna masna tekucina), odprilike 50:50, coca cola tu sluzi samo kao ljepilo jer glicerol nije ljepljiv.

2 deci ti je dovoljno za 15 pranja skutera  :laughing7:  to ti je oko 20ak kuna, nisam odavno kupovao

P.S. ako si na selu, nemoj ici u lokalnu apoteku jer pljackaju, idi negdje u gradu tamo je puuno jeftinije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju