Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 2006 LC (5x :D )
ivan_speedy:
--- Citat: MIKSETA - 10 Svibanj, 2012, 17:06:13 ---ivane u prosloj temi je isao vrlo slabo jesi resio to ili ne moze bolje? :icon_scratch: :)
--- Kraj citata ---
A ono nisam bas tome ni pažnju posvetio...Slabo je ubrzanje kaj je da je muci se,ali ok,po satu ide malo više od 80...
Moram to ubrzanje rijesit,remen mi je u banani i to moram kupiti..
Ivan_drifter:
--- Citat: ivan_speedy - 10 Svibanj, 2012, 17:05:53 ---Daj drifter nemoj nebuloze pisat ;D
--- Kraj citata ---
iskreno cemu taj stop?? onaj je bolji a i niko te nije tero da zmigavce spojis!; ostavis i mir:D
grd mi je stop!, to sam reko i onom kaj je imo sf2 ken block iz varazdina ili kud vec imo je takav stop i k**ra* nesvida mi se,,
ps koja je cjena tog stopa? ja sad uzimam.,i kolko je onakav kakav sam imo nemogu se sjetit kolko me ispo onda?
daj tu ili u pm!
ivan_speedy:
--- Citat: Ivan_drifter - 10 Svibanj, 2012, 17:11:21 ---iskreno cemu taj stop?? onaj je bolji a i niko te nije tero da zmigavce spojis!; ostavis i mir:D
grd mi je stop!, to sam reko i onom kaj je imo sf2 ken block iz varazdina ili kud vec imo je takav stop i k**ra* nesvida mi se,,
ps koja je cjena tog stopa? ja sad uzimam.,i kolko je onakav kakav sam imo nemogu se sjetit kolko me ispo onda?
daj tu ili u pm!
--- Kraj citata ---
Sorry,ali stop nisam uzimao radi tebe ili nikog drugog nego radi sebe,glavno da se meni sviđa :dontknow:
A iskreno meni je onaj sta svi imaju,tj sta sam ja imao ti i bero i ko vec ružniji od tog,ne znam zasto ali tak je,o ukusima se ne raspravlja :dontknow:
Ovaj me izašo 200kn
Evo tu Drifteru :toothy10:
Johnny iber:
Lepi je skučo i neloše mu stoji ovaj spuh, i ak mozes nabaci neki video cisto me zanima kak se to cuje, na ju tubu se nemre nac dobra snimka :dontknow:
A zadnji far je :jerk:
Ivan_drifter:
pukni 7.0 rolice da rijesis start i bando new remen!, ici ce puno bolje!
ako nenades bando onda po meni best buy (ja sad imam)
mallosi x-special imas ga u zagrebu u ducanu u planinskoj (pešcenica) za 140 i nekaj sitno kuna,
rolice polini 7.0 i dobijes klizace gratis u amitredu hainclova (malo dalje 2 ulice)
80 kn!,
u sexy kutijici!,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju