Dakle radi se o novom runneru,primjetio sam danas kad sam ga upalio da radi na jako malim obrtajima i samo sto se ne ugasi,al dobro reko i odo na voznju nekih 15 km,i racimo sve ok dok nisam stao,kad je trebalo krenut ja gas a on stoji na mjestu i samo sto se ne ugasi,odvrnem gas do kraja i ugasi se,probam palit i nece.ostavim da se oladi i probam upalit a u medjuvremenu vidim filter,svjecicu,kompresiju i sve ok.kad se ohladio probam upalit i uspije ali sa spustitim cokom i sa gasom i moram drzat gas jer se ugasi,ako dignem malo cok odma crkne,probam skinut filter ista stvar.kad je upalio odem se provozat i dam gas al nemrda,moram odvnut gas do kraja i onda pocne reagirat na njega tek nakon par sekundi i krene kao da nema goriva gusi se,u voznji sve ok krajnja manja cca 5km/h i neide u obrtaje koje bi trebo.kasnije idem kuci i upali bez problema ali opet neide s mjesta vec reagira na gas tek nakon par sekundi,i opet nakon voznje stanem i kad sam trebo krrnut dam gas on nista,odvrnem do kraja nista,nit ide kud niti obrtaji skacu i onda se ugasi i nebi ga vise upalio da si bog,mozda opet bude htjeo kad se ohladi.
Sad je pitanje odakle krenut sa provjerom sta prvo pogledat,sta moze biti to sto ga jebee.