Tehnički kutak > Blokade

El. blokada Peugeot Jet C-Tech

<< < (3/5) > >>

darac_os:
Evo ovako malo prije sastavio motor pa sutra ponovo posto je mrak i neda mi se vise.. ugl zice kao sto si ti opisao nema.. ide iz namotaja bijelo plava ali onda od nje poslije konektora ide zuto plava a ne samo plava do cdi-a no dobro spojio sam na nju i na masu i ama bas nista se ne dogadja kontam da nisam dobro masu uhvatio nigdje ali stvarno neznam di da probam vise probao sam i u bravicu s kljucem i pod koje kakve vijke i svaki puta isto barem ja mislim da je do mase.. sad sutra cu probat jos pa javim.. jel moguce da nije ta plavo bijela zica? ja cu jos slike staviti od zica.. kolko se vidi jbg..

darac_os:
Evo danas sam probao direktno spojiti samo kondenzator na tu zicu i na masu i nista se ne desava.. bit ce da ipak nije ta zica.. imaju jos dvije nebih htio probavat.. daj jel ima jos netko da zna i da je radio to na c-techu?

Gelipterina:
Ja sam spojio tako, i meni radi. Gore kako sam napisao u prvom postu, takve su meni zice. Skini 3 vide sa pumpe vode i vidi koja zica ide iz pickupa. 5 minuta posla. Treba ti gedora 8. Kad skines pumpu vode, nece se nista izlit ni prosut, vidjet ces magnet i pick-upa. Skines pumpu cisto da vidis pick up i boju zice, koji je na vrhu, nemoras odspajat cijevi vode.

Kuzis, i nadjes tu zicu ispod sica i na to spojis, i na minus od akija. Masu je malo zahebanije nac, jer je sve lakirano.

darac_os:

--- Citat: Gelipterina - 10 Svibanj, 2012, 20:40:03 ---Ja sam spojio tako, i meni radi. Gore kako sam napisao u prvom postu, takve su meni zice. Skini 3 vide sa pumpe vode i vidi koja zica ide iz pickupa. 5 minuta posla. Treba ti gedora 8. Kad skines pumpu vode, nece se nista izlit ni prosut, vidjet ces magnet i pick-upa. Skines pumpu cisto da vidis pick up i boju zice, koji je na vrhu, nemoras odspajat cijevi vode.

Kuzis, i nadjes tu zicu ispod sica i na to spojis, i na minus od akija. Masu je malo zahebanije nac, jer je sve lakirano.

--- Kraj citata ---

Mogu ti reci da mi se i cini da me masa jebe jer ja sam na 2 od 4 zice sto idu iz namotaja probao i ne funkcionira uopce tako da kontam da me masa j*** a ove druge dvije na konektoru ne idu u cdi nego jedna u regler a druga pojma nemam.. :D ugl sutra kontam to sredit napokon ako me poslusa, jbm ti blokadu vise.. :D napravio ju za 2 min i sad se j**** oko spajanja vec 3 dana :P ali dobro ne zuri mi se nesto previse  :toothy9:

Gelipterina:
Nesto ti ne stima.   :)

Sa 2,2 uF kondenzatorom, ti se bas mora osjetit, na nogarama se skuter tesko razvrtava, promulki zvuk ima, a kad sjednes na njega nemoze krenut.
S tim da sam ja morao stavit veci potenciometar, je mi je ovaj od 100 ohma bio preslab. Tako da sad imam od 500 ohma. Al ja imam pomaknuto paljenje u naprijed, na nekih 17*  prije GMT. Serijsko je 13*, pa se nemozes ravnat po tome, mozda tebi bude bilo dovoljno od 100 ohma.

Znaci za vise brzine, ili slabiji kond ili jaci potenciometar. Za manje obrnuto.

Za tu masu, znam da zahebava, jer kad sam xenon ugradjivao, morao sam provuc zicu direkt sa minusa na akumulatoru, drugacije nije radilo kako treba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju