Općenito > Maxiskuteri
Geely 150ccm
Husky Jerk:
Vratio se i mogu reci da je uspon bio više nego solidan skuter je izdrzao skroz do vrha ( i mojih 110kg) ; cekam slobodan dan pa mozda nabacim koji izlet prema VG i onim okolnim selima.
Husky Jerk:
Sad sam se sjetio....... rekao mi je prijatelj da bi trebao promjeniti svjećicu u motoru jer su kineske nekvalitetne pa me zanima da li to drži vodu , u uputama za rukovanje piše da trenutno ima svijećicu sljedećih specifikacija (C7HSA(NGK)U22FS-U(ND) ....koju bi mi svijećicu preporučili i koja je razlika kod skupih i ovih kineskih svijećica?
I trebao bih zamjeniti ulje u getribi (GEAR OIL) - da li je to ono ulje koje se kupuje u tubici ?
robert:
--- Citat: Husky Jerk - 09 Svibanj, 2012, 17:57:11 ---Vratio se i mogu reci da je uspon bio više nego solidan skuter je izdrzao skroz do vrha ( i mojih 110kg) ; cekam slobodan dan pa mozda nabacim koji izlet prema VG i onim okolnim selima.
--- Kraj citata ---
onda taj skuter i nije tako loš
Husky Jerk:
hahah pa mogu ti reći da i nije toliko loš....... evo neki dan sam se malo po Jarunu provozao i do mene stane frajer sa istim skuterom ....... 12 000 km na cajgeru piše i veli da nije imao nikakvih problema osim prekidača za svijetlo (valjda se plastika raspala ili kakve žice)
Alfistic:
Normalno da nije loš....nemaju svi para na bacanje da kupuju brandove i plaćaju pola cijene ime :dontknow:
Samo ti njega održavaj i ide on bez greške. Meni ga znanac ima za dostavu brze hrane, 34tkm bez većih nevolja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju