Općenito > Maxiskuteri
Geely 150ccm
Husky Jerk:
Evo nakon svog predstavljanja htio bih vam postaviti koje pitanje.
Kupio sam Geely 150 u izvrsnom stanju , garažiranog i s 80km (stajao u garaži 3-4 god) , napravljen je servis (izmjena ulja , čišćenje tanka u kojem je bilo malo vode od stajanja i sl. ) , sad trenutno gulimo 500-ti km dok se ne razradi mašina. Motor radi fino , nemam zamjerke osim relativno male snege u odnosu na kubikažu i kvalitete plastika (koje su za sad u super stanju ali imam osjećaj da sve nekak škripi :D )
Da vas ne mučim - prešao bih na pitanje.
Što bih mogao napraviti (u servisu) ili sam da skuter ima veću krajnju brzinu ( ciljam na nekih 100km/h) , poštelavanje fergazera , lakše/teže rolice , variomat tj. remen, .....
Ima relativno puno stvari koje bi se mogle napraviti ali jednostavno neznam od kud da počnem.
Svi prijedlozi su dobrodošli!
eladio:
na tom skuteru jako malo toga mozes uciniti..
moja preporuka je da ga mazis , i ne diras previse , jer su osjetljivi na "sarafljenje" pa da nebi bilo poslije plakanja.. :redface:
nazalost navedeni skuter je 4t , poznat po problemima, i tesko dobavljivim dijelovima, i (pored opcije da kupis komplet drugu masinu) u biti jedini pravi tuning za njega bi bio da ga prodas i kupis drugi :redface:
sve ostalo je skakljivo :toothy11: ..dakle, nis ne diraj, samo gas i uzivaj :redface:
JogFromYamaha:
to ti je gy6 masina i dok ju ustelas nejde preko 95 bez da mjenjas na kit
ili da diras prenos
ima variomata od naraku i remena samo pazi se tih plastika jer su ko od slame
Husky Jerk:
Tnx na odgovorima.........
Sve u svemu - jasno mi je da je previše ljudi imalo previše problema sa dotičnim modelom.
Plastike su za sad ok... dok ne padne prva kiša po njima ili ne zapuše prvi vjetar ( izgleda da cu ih morati kupiti po cesti :toothy12: )
Znaci najbolje bi bilo ostaviti skut ovakvim kakav je. Nadam se da nece biti kakvih kvarova u skorašnje vrijeme. Bar dok ne skupim nekakvu lovu za nešto kvalitetnije.
.....još nešto..... sutra idem u probnu vožnju sa frendom (peugot speedfight) na Sljeme.....pa mi zaželite sreću :hello:
eladio:
jesi se vratio ti sa sljemena ili si jos gore? :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju