Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 X-Race

<< < (15/49) > >>

Brnelic:
bio neki dan u bauhaus na brzinu vidjet za taj sprej, kad ono košta 85 kn  :angry7: :angry7:
samo sam se okrenuo...

kako je motor 2002. godište i imao je samo 6500km i dosta je stajao, dali je moguće da mi je prednji amortizer loš zbog stajanja, nekako ima previše vibracija na volanu po rupama i jednostavno nije dobar :icon_scratch:

B.E.R.O.:

--- Citat: Brnelic - 20 Svibanj, 2012, 12:14:50 ---bio neki dan u bauhaus na brzinu vidjet za taj sprej, kad ono košta 85 kn  :angry7: :angry7:
samo sam se okrenuo...

kako je motor 2002. godište i imao je samo 6500km i dosta je stajao, dali je moguće da mi je prednji amortizer loš zbog stajanja, nekako ima previše vibracija na volanu po rupama i jednostavno nije dobar :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Da propisao je amortizer najvjerovatnije.
 :icon_thumright:
ma imas i jeftinijih sprejeva po 30-ak kn a drze isto dobro,samo nek su za visoke temperature i da je auspuh dobro ociscen od hrdje i prljavstine.
Ako se skuter ne vozi po kisi drzat ce sto godina i taj jeftiniji sprej kao i onaj skuplji.
 :dontknow: :dontknow:

Ivan_drifter:
mrezicu ti iam ja mozda,
sprej pogledaj na nekoj "vecoj benzinskoj",imas tih renco sprejeva za 30 kn cak i manje 20 i nesto, al nebitno!

anton55:

[/quote]
Moguće da ti loše gume stvaraju vibracije

Aprilia97:
možda su ti gume jajaste,od stajanja..stavi ga na nogaru i zavrti,i gledaj ako ima "izbočina"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju