Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 X-Race
Brnelic:
--- Citat: Grale - 08 Svibanj, 2012, 21:04:04 ---uzmi nekaj od bridgestonea,pogledaj kolke su cijene i kaj je dostupno u tvojim dimenzijama...
sprej imaš kupit na benzinskama i u svim dućanima auto dijelova...
a vunu imaš za kupit u bauhausu i takvim dućanima ili jednostavno odi po komšiluku,sigurno neko ima doma viška vune pa nek ti posudi komad vune :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
--- Citat: IvanRox - 08 Svibanj, 2012, 21:06:59 --- što se tiče gume batlax ili sporty uzmi, a sprej imas u pevecu kupit 45 kn
--- Kraj citata ---
nisam baš upućen u to sve, tek ulazim u taj svijet, hvala na pomoći :)
--- Citat: Aprilia97 - 08 Svibanj, 2012, 21:12:40 ---Odličan skuter,a cijena je bagatela!
Puno sretnih kilometara,vidi se da nije baš vožen skuter :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala, hvala :icon_tongue:
ivan_speedy:
Gume uzmi sava mc 29 sporty,ja ih imam i ok su za tu cijenu...
Aupsuh obojaj,tj.prešpricaj sa ovakvim sprejem,taj je jako dobar:
Uploaded with ImageShack.us
To je to,ali probaj prvo skinut sa auspuha što vise hrđe...
marin-w:
Gume metzeler uzmi kod marcela 500kn sa balansiranjem i montazom. :icon_thumright:
Brnelic:
--- Citat: ivan_speedy - 08 Svibanj, 2012, 21:57:12 ---Gume uzmi sava mc 29 sporty,ja ih imam i ok su za tu cijenu...
Aupsuh obojaj,tj.prešpricaj sa ovakvim sprejem,taj je jako dobar:
Uploaded with ImageShack.us
To je to,ali probaj prvo skinut sa auspuha što vise hrđe...
--- Kraj citata ---
nakon sprejanja za par sati mogu stavit auspuh nazad ili manje? i gass
ili da pustim cijeli dan da se suši, neznam koliko treba..
--- Citat: marin-w - 08 Svibanj, 2012, 22:19:10 ---Gume metzeler uzmi kod marcela 500kn sa balansiranjem i montazom. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ok kad budem mijenjao ići ću tamo pa vidjeti šta imaju.
Grale:
trebaš boju zapeć na 150 stupnjeva da bi se primila,i onda joj treba 24 sata da bi bila 100% gore...
znači najbolje ti je pofarbat i stavit nakon 20-tak minuta(dok se osuši tolko da ju ne skidaš s prstima) i provozat se,i ne dirat ga poslje jer budeš skinul boju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju