Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 X-Race

<< < (30/49) > >>

Grale:
ne znam kaj ne kužiš?očisti auspuh od hrde i stare boje,i onda pobrisi svu prašinu s njega...premazi prvu ruku,ostavi kojih 15 tak min,pa drugu i opet ostavi i možeš i treći put isto...probaj da ti slojevi budu što tanji,pa onda mores i 3-4 puta preć...i onda bi farbu trebal zapec na min.150 stepeni i nakon 24 h bi se trebala skroz primit...
znači nakon farbanja montirat auspuh i ne dirat ga sljedećih 24 h...ili kolko ti piše na poleđini spreja

Brnelic:

--- Citat: Grale - 21 Lipanj, 2012, 11:28:26 ---ne znam kaj ne kužiš?očisti auspuh od hrde i stare boje,i onda pobrisi svu prašinu s njega...premazi prvu ruku,ostavi kojih 15 tak min,pa drugu i opet ostavi i možeš i treći put isto...probaj da ti slojevi budu što tanji,pa onda mores i 3-4 puta preć...i onda bi farbu trebal zapec na min.150 stepeni i nakon 24 h bi se trebala skroz primit...
znači nakon farbanja montirat auspuh i ne dirat ga sljedećih 24 h...ili kolko ti piše na poleđini spreja

--- Kraj citata ---
Hvala ti!!
Nisam znao razmak između 2, 3 ruke, pa sam pitao!!
Puno hvala!  :notworthy: :notworthy:

strikoo:
Stavi slike kako će to izgledati. Moram i ja na svome isto raditi  ;D

Uz put kad ga skineš, protresi ga dobro da čuješ je li ti otpao katalizator pa će morat na rezanje.

Brnelic:

--- Citat: strikoo - 21 Lipanj, 2012, 13:22:43 ---Stavi slike kako će to izgledati. Moram i ja na svome isto raditi  ;D

Uz put kad ga skineš, protresi ga dobro da čuješ je li ti otpao katalizator pa će morat na rezanje.

--- Kraj citata ---
aaaaa ne želim ga rezat  :toothy3: :toothy3: :toothy3:
žao mi ga je  :binkybaby:

al vidjet ćemo dali ima potrebe...

Brnelic:
U utorak krećem na predavanja za A1 i moj brat za B.
Nadam se da ću uspješno položit u čim kraće vrijeme  ;D  :toothy10:
Nisam spomenuo da sam prije stavljanja guma pojačao minimum i sada se više ne gasi kada je na leru i ide malo bolje.
 :happy6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju