Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 X-Race
Brnelic:
--- Citat: strikoo - 20 Lipanj, 2012, 09:32:18 ---Što nije bilo neke muške kacige? ;D
super što si gume kupio. Jel ti još trese? Priznaj da je skuter 10x udobniji sad.
Jesi servis napravio?
--- Kraj citata ---
šta fali kacigi? o.O :toothy3:
pa nije ženska..
vibracije su smanjene skroz, gume su dobre, super u zavojima i udobnije je puno.
--- Citat: Grale - 20 Lipanj, 2012, 09:44:33 ---i kakva je kaciga,kolko para?
frend ima crvenu mds,iz nutra piše agv,ali nema oznaku e3(to je za italiju),već neki drugi broj,nznm točno koji...
--- Kraj citata ---
kaciga je dobra za sad, ne žulja, nema buke..
proizvodi ju agv ali je kao marka mds pa je jeftinija.
Imaš PM
--- Citat: IvanRox - 20 Lipanj, 2012, 10:34:22 ---kolko te dosle kod njega gume, i kakve su ti zasad ?
--- Kraj citata ---
evo kažem da su super, u zavojima itd...
Imaš PM
Macak sf:
Lijep ti je žućo :icon_thumright: pošto si riješio gume sad bi mu pasao neki rezo spuh i varimat da to malo živne ;D
Kad sam kupovo svoga nije bilo te kombinacije boja a sigurno bi je uzeo i sebi meni najljepša :icon_thumright:
Aprilia97:
Nebi mu škodilo još malo snage,dobro govori macak,već kad se 2 vozite na njemu na dužim relacijama :icon_thumright:
Brnelic:
--- Citat: Macak sf - 20 Lipanj, 2012, 12:04:50 ---
Lijep ti je žućo :icon_thumright: pošto si riješio gume sad bi mu pasao neki rezo spuh i varimat da to malo živne ;D
Kad sam kupovo svoga nije bilo te kombinacije boja a sigurno bi je uzeo i sebi meni najljepša :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala! 8)
I ja bi neku rezu i vario, tj. mislio sam promijenit remen i rolice, klizače varia, pa čak i cijeli.. također i rezu stavit ali ima jedan veliki problem!!! ustvari više njih.
Prvo moram položit da se mogu vozit ko čovjek, da budem bez straha iza kojeg zavoja je murija.
Drugo, tata je glavni :hmh: motor je na njega i ne želi promjene, tvrd je.. rekao je da dok ide da ništa ne diram, al ja nemam mira i ja bi kupio vario i rezu.
Treće, sad kad potrošim pare na vozački, nemam ništa xD tako da se treba strpit i za to..
Jedna velika
BANANA
Uglavnom treba se strpit, ovako ovisim o tati i nemogu radit na motoru šta me volja (mislim na kupovinu novih djelova), što me jako živcira..
Kada pređem 18. godinu nadam se da će se nać nešto para i da ću moć kupit nekog roxa ili slično na kojem ću moć radit pomalo po svom guštu.
I jedno pitanje!!!
Može se prepisat skuter na maloljetnika tj. osobu sa 16, 17 godina??
--- Citat: Aprilia97 - 20 Lipanj, 2012, 12:16:57 ---Nebi mu škodilo još malo snage,dobro govori macak,već kad se 2 vozite na njemu na dužim relacijama :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
istina, evo napisao sam već da bi i ja volio..
Aprilia97:
može se prepisat,ali onda ga sa sebe na nekog drugog nemožeš do 18
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju