Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 X-Race

<< < (21/49) > >>

Brnelic:
Kad se skuter zagrije nakon malo duže vožnje i kad vozim preko nekih 50 km/h, iz mašine se čuju neki čudni zvukovi, slično cviležu.
Jeli moguće da je to zbog potrošenih slidera/klizača?? :help:

Brnelic:

--- Citat: Brnelic - 04 Lipanj, 2012, 11:57:59 ---Kad se skuter zagrije nakon malo duže vožnje i kad vozim preko nekih 50 km/h, iz mašine se čuju neki čudni zvukovi, slično cviležu.
Jeli moguće da je to zbog potrošenih slidera/klizača?? :help:

--- Kraj citata ---
zna netko??

axor.1992:
moguče da su klizači a pitanje i kakvi su ti ležaji zavrti variomat pa vidi kako se ponaša i jeli  prenosi zvuk na auspuh ako da onda su sigorno ležaji

Ivan_drifter:
lageri se necuju ko cvilez, nego ko drobez,

ubiti siguran sam po tom kaj si reko da se radi o manjku ulja u getribi, nis cudno desavalo se na vise pezoa , uzmi ulje i promjeni ga odmah i mir bude prije nego spena od zupcanika zavrsi u nekom lageru i onda pocne on zujati

Brnelic:

--- Citat: Ivan_drifter - 06 Lipanj, 2012, 22:56:02 ---lageri se necuju ko cvilez, nego ko drobez,

ubiti siguran sam po tom kaj si reko da se radi o manjku ulja u getribi, nis cudno desavalo se na vise pezoa , uzmi ulje i promjeni ga odmah i mir bude prije nego spena od zupcanika zavrsi u nekom lageru i onda pocne on zujati

--- Kraj citata ---
nemogu baš dobro opisat zvuk, ali nije ulje 100%
natočio sam ga prije niti 500 km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju