Tehnički kutak > Tuning skutera

ko se boji zaribvanja još .....

<< < (5/10) > >>

mhr-team:

--- Citat: Laki - 07 Svibanj, 2012, 06:04:54 ---ove riseve nece izvuc 1. specijala, mozes odmah trazit klip za 2. specijalu ak se odlucis na to.
meni ovo izgleda ko da ti izletio osigurac bolcne klipa

--- Kraj citata ---

slažem se od riječi do riječi...
tak mi je frendu na mhr replici bilo... isto osigurač bolcne klipa, iskočio i napravio haos  ;D

sikirica:

--- Citat: Laki - 07 Svibanj, 2012, 07:12:10 ---ja sam vidio par primjera, ti nisi ni cuo i to je to

--- Kraj citata ---

koji isus hahahaha
sry na ot, morah!

dhorvat:
ja da ovak nekaj vidim na svom motoru bi uzeo klip, karike i cilindar i bacio ih u smeće bez previše grižnje savjesti  :laughing7:

Novi DR evo je ionak manje od 1000 kuna  :icon_biggrin:

Drnda:
meni je osigurac pri kurblanju izletio na malossi sportu  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
najisplativije uzeti dr evo i isprati bengom spenu iz kartera

danc00:

--- Citat: dhorvat - 07 Svibanj, 2012, 09:49:14 ---ja da ovak nekaj vidim na svom motoru bi uzeo klip, karike i cilindar i bacio ih u smeće bez previše grižnje savjesti  :laughing7:

Novi DR evo je ionak manje od 1000 kuna  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ma neeeeeeeeeeeeeeee, to ti samo zašmirglaš i vozi, kaj bi to brusil, ma to su risevi koji se ni ne osjete pod noktom :duckie:

--- Citat: BajkerDanijel - 07 Svibanj, 2012, 06:20:51 ---Jos nikad nisam cuo da je nekom izletio osigurac  :dontknow:
Radim da neradim nebi bio na ovom forumu...ali za osogurac nikad nisam cuo da je ispao..

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju