to me i muči ako ima špena koje nemogu isprati .
evo sliko sam bolcnu od klipa , nikada nisam vidio da se ovoliko potrošila ma horor , na sredini je skoro pola milimetra pojedena strašno
To ti se događa kad ne mijenjaš igličasti, imaš loše ulje za podmazivanje, serijska radilica! I onda ti zbog lošeg podmazivanja igličastog, isti se grije iglice nisu više okrugle, počene se sve grijat, ulje više ne podmaziva jer gori, iglice počnu jesti bolcnu, bolcna dobiva kanale i radit toga se počne okretat i posljedica toga je plesanje klipa po cilindru. A posljedica plesanja prve nastradaju karike i pucaju a drugo bolcna vrti zeger po zazoru tak dugo dok ga ne izgura van!
E to se dogodilo u tvojem slučaju, mislim da su zegeri na mjsetu, jer kad on izleti onda to još ružnije izgleda, tu su popucale samo karike!
Zato se kupuju bolje radilice kod kiteva di su viši okretaji. Jer recimo 10mm racing radilice sve imaju rupe za podmazivanje igličastih i velikikog i malog, da se nemre dogodit to kaj se događa kod serijskih. A i potreban je servis tu i tam, a ne samo vozit