Ovaj desni dio sam dodao, tj zalemio. Blatobran je na tom mjestu puknut oduvijek, pojma nemam kako
bi to trebalo izgledati, pa sam jednostavno iskoristio amputirani dio (pošto je ista vrsta plastike).
Uklopio sam ga na način da se najmanje vidi da je naknadno dodan. Spojevi će se dodatno išmirglati, da
se ne osjeti pod prstom (može se, uspio sam istu stvar na masci), pa nakon toga ide farbanje vulgaris i
u isti stil koji je u planu za ostale plastike (stickerbomb), samo to će ići zadnje, kad sve plastike budu
regenerirane.
Malo rezanja, mjerenja (odokativno sve, puno skidanja i stavljanja) i puno lemljenja. Evo i rezultata;
Rupa posred blatobrana je od kada mi je stari auspuh otpao (pojela ga ruzina), a fušerski bio zakačen
i za blatobran. Logikom gravitacije, potegnuo je blatobran dolje, a guma je spalila rupu. Pred 3 godine.
Sa namjerom sam napravio ovakav, kraći blatobran. Duži mi, naime, uopće nije potreban. Sve dalje od
ovog blatobrana je serijski undertail, koji sam i sa cijelim blatobranom morao čistiti (nije da sam htio),
ali tome je kriva moja vožnja posred' lokve (je, djetinjasto je, ali čovjeka veseli). Ne želim voziti bez
blatobrana, jer njegov početni dio (ovaj bliži volanu) štiti karb, paljenje i ostale dijelove od blata, a to
je gnjavaža čistiti nakon svakog izleta po prirodi. Praktično i jednostavno je bio cilj. Praktičnije je iz
razloga što sada puno lakše stavljam i skidam blatobran (znat će Rallyaši).
I da, ovaj zavijeni dio je namjerno stavljen takav, ide preko jedne vide nosača auspuha, a ta će ići u imbus
ili torx. Čisto da otežam pametnjakovićima koji bi se usudili skinuti jedini lijep dio na skuteru.
Komentari tu:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,75760.new.html#new