Općenito > Generalno o skuterima
Nove cijene goriva
vine5x:
--- Citat: black-rox - 27 Svibanj, 2008, 03:07:20 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2008, 01:47:19 ---
--- Citat: vine5x - 27 Svibanj, 2008, 01:38:37 ---Dok je Franje bilo dobro je bilo !!!!!!!!
--- Kraj citata ---
Dok je Tita bilo...
--- Kraj citata ---
Još je bolje bilo :laughing7:
--- Kraj citata ---
Koji tito (ne zaslužuje veliko slovo) najveće smeće od ćovika popiša bi mu se na grob sjeba je ovu Hrvatsku još se posljedice osjećaju (uniištio Dalmatinsku obalu toćnije Kaštela i Vranjic s jebenin Azbestom. Skužajte na of-u, ovo sam morao reći znam pravilo foruma da nema politike ovdje.
devilldey:
Da nije bilo Tita i njegovih komunjara danas bi bio vlasnik nekoliko naftnih bušotina koje je mojoj obitelji oduzela Narodna vlast
dino_sk:
Dok je bilo Tita bilo je kredita,kad je dosao Franjo bilo je sranja a sad kad je dosao Stipe gorivo skoro 10kn :toothy9: :toothy9: :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: vine5x - 27 Svibanj, 2008, 19:44:59 ---
--- Citat: black-rox - 27 Svibanj, 2008, 03:07:20 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2008, 01:47:19 ---
--- Citat: vine5x - 27 Svibanj, 2008, 01:38:37 ---Dok je Franje bilo dobro je bilo !!!!!!!!
--- Kraj citata ---
Dok je Tita bilo...
--- Kraj citata ---
Još je bolje bilo :laughing7:
--- Kraj citata ---
Koji tito (ne zaslužuje veliko slovo) najveće smeće od ćovika popiša bi mu se na grob sjeba je ovu Hrvatsku još se posljedice osjećaju (uniištio Dalmatinsku obalu toćnije Kaštela i Vranjic s jebenin Azbestom. Skužajte na of-u, ovo sam morao reći znam pravilo foruma da nema politike ovdje.
--- Kraj citata ---
LOL, da ga nije bilo nebi bilo Dalmacije (barem ne u sastavu HR).
vpucko:
ugl ovo poskupljenje opet, bash cudno gorivo sve vise poskupljuje al primjecujem na cesti konstantno stalan broj auta ;) ocigledno ljudima TOLIKO to ne smeta!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju