Općenito > Generalno o skuterima

Nove cijene goriva

<< < (22/30) > >>

vine5x:

--- Citat: black-rox - 27 Svibanj, 2008, 03:07:20 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2008, 01:47:19 ---
--- Citat: vine5x - 27 Svibanj, 2008, 01:38:37 ---Dok je Franje bilo dobro je bilo !!!!!!!!

--- Kraj citata ---

Dok je Tita bilo...

--- Kraj citata ---
Još je bolje bilo :laughing7:

--- Kraj citata ---

Koji tito (ne zaslužuje veliko slovo) najveće smeće od ćovika popiša bi mu se na grob sjeba je ovu Hrvatsku još se posljedice osjećaju (uniištio Dalmatinsku obalu toćnije Kaštela i Vranjic s jebenin Azbestom. Skužajte na of-u, ovo sam morao reći znam pravilo foruma da nema politike ovdje.

devilldey:
Da nije bilo Tita i njegovih komunjara danas bi bio vlasnik nekoliko naftnih bušotina koje je mojoj obitelji oduzela Narodna vlast

dino_sk:
Dok  je bilo Tita bilo je kredita,kad je dosao Franjo bilo je sranja a sad kad je dosao Stipe gorivo skoro 10kn  :toothy9: :toothy9: :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: vine5x - 27 Svibanj, 2008, 19:44:59 ---
--- Citat: black-rox - 27 Svibanj, 2008, 03:07:20 ---
--- Citat: 3alfa3 - 27 Svibanj, 2008, 01:47:19 ---
--- Citat: vine5x - 27 Svibanj, 2008, 01:38:37 ---Dok je Franje bilo dobro je bilo !!!!!!!!

--- Kraj citata ---

Dok je Tita bilo...

--- Kraj citata ---
Još je bolje bilo :laughing7:

--- Kraj citata ---

Koji tito (ne zaslužuje veliko slovo) najveće smeće od ćovika popiša bi mu se na grob sjeba je ovu Hrvatsku još se posljedice osjećaju (uniištio Dalmatinsku obalu toćnije Kaštela i Vranjic s jebenin Azbestom. Skužajte na of-u, ovo sam morao reći znam pravilo foruma da nema politike ovdje.

--- Kraj citata ---

LOL, da ga nije bilo nebi bilo Dalmacije (barem ne u sastavu HR).

vpucko:
ugl ovo poskupljenje opet, bash cudno gorivo sve vise poskupljuje al primjecujem na cesti konstantno stalan broj auta ;) ocigledno ljudima TOLIKO to ne smeta!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju