Tehnički kutak > Tuning skutera

Bušenje cilindra i ugradnja veceg klipa

<< < (7/8) > >>

Crazy Kuree:
Čitaj malo reko sam doslovno bi udaro od glavu, jer glava ide u luku određenom i taj luk počinje i završava istog promjera kao i stublina tak da na 70ccm glave od 50 bi bilo 7mm ravnog promjera i onda luk a u glave 70 ccm na istom cilindru je cjeli promjer luk  ??? ko će mene skužit  :laughing6: :laughing6:

vpucko:
pa cekaj klip uopce ne izvire van ;) barem moj ne :) malo je samo zaobljen onak ispupcen na sredini al opet nedovoljno da bi udarao u glavu ;) jer to je ipak samo 3,5 mm sa svake strane sire ;) tak da je tamo klip jos uvijek ravan i ne udara :)

ivanm:
može se širit al treba timinge dizat gore..

Crazy Kuree:
pa nisam ni reko da će udarat al nije bezveze glava u luku pravljena onda bi bila ravna samo bi bio otvor za svjećicu da ne treba bit u luku. u mene glava klipa ravna sa izlazom na cilindru i taj luk dodaj, što klip nije ravan taman bi udaralo od glavu kad bi bila od 50ccm aj neću više raspravljat stavljajte slobodno glavu od 50 na 70ccm kad je isto i ne šteti...  ::)

dino_sk:
ma 42 ce ic gore , malo ispuh prosiriti ,i pitanje jos kak se kanali poliraju ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju