Tehnički kutak > Tuning skutera
Bušenje cilindra i ugradnja veceg klipa
Mr J:
kako je igor lijepo to nacrtao!
:sign020:
Ali tvrdnja stoji, ako ima dovoljno "mesa" moze se bez problema to napraviti ali onda bi po nekoj logici preljevni kanali ispali nizi nego na serijskom...
igor.sb:
LOL
jbg..to je najbolje sto sam mogao, da sam imao sliku serijskog cilindra, fino bi se vidjela usporedba 40 u odnosu na 47
al kad nema, bolje od ovog nisam mogao, ali i ova slika je vise nego savrsena
:headbang: (za mene)
:zubo:
the_ilusionist:
posto kanali idu malo doli, il se njih malo sredi ili se gornji cilindra skrati i s donje strane posli stavi podnoska, s time se produlji vrime usisa... moze se tu dosta igrat... :icon_thumright:
Crazy Kuree:
i mislio sam da ti neće htjet bušit više od tog,razlika je još u ispuhu treba ga dosta zbrusit da bude ko u malossi gusa i varit okolo jer se stanji toliko da rupice budu pa bi pušto dim hehe to sam ja radio na svom seriskom samo jer volim da preteram.. i u seriskog se da onaj izrez na peru kroz koji smjesa ulazi u klip proširit za skoro troduplo veće (ili osjeć) i kanali se daju fino polirat,dosta se more preradom izvuć iz seriskog cilindra... a za 70ccm treba druga glava usporedi 50 i 70 ccm glavu kad vidiš moreš zaključit da nije dobro da bude 50ccm glava
vpucko:
pa to da ;) ali sto's pricao gluposti da ce mu udarat po glavi i te price hi hi LOL
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju