Općenito > Generalno o skuterima

Koji cross/enduro uzeti?

<< < (6/10) > >>

luka ns:

--- Citat: SrkiB94 - 07 Svibanj, 2012, 23:29:10 ---a gle ja samo znam da to ide ko blesavo,a jeftin je za popizdit..mene bi cisto bolio k**ra* jel na njemu pise yamaha il sta ja znam i jel ima vise vilice za 5 cm,ovi novi crosseri su svi puni elektronike i ostale kvarljive robe,a i nemaju bogzna kako udobne siceve. Po meni je colibri najisplativiji ako gledas ulozeno-dobiveno,a moze proci i neki atx/ctx ako volis manuelne

--- Kraj citata ---

kroseri imaju puno elektronike...a sta to..neki imaju ajnšpric, i to je to...10% njih jos ima i anlaser

ti uspoređujes vilice od krosera s tomosovim vilicama...colibri ide ko blesav, jesi kad uopce sjedio na kroseru...hahaah i stace na kroserima udobni sicevi :dontknow:

suman_aprilia:
bas to..da sa kolibrijem ma i sa ctxom preletis preko nekog hupsera ko ja sa ktmom raspo bi te i ti i tomos...

malagutif10:
trazim nesto do 4500 km , tj 2250€ ,sto se ktm-a tice , gledao sam cijene, vecinom od 7000/8000 km pa nadalje.
A tomosa kod nas mogu nac za 200€

Darky:
eo pogledaj ovdje malk cijene
http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=ktm+125
 :hello:

SrkiB94:
i sta ti se vise isplati uzet,tomosa ili ktm-a onda? nije ono problem kupit ktm-a ali ga je problem servisirat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju