Općenito > Generalno o skuterima
Gdje (i kakve) najpovoljnije gume kupiti???
acmen:
--- Citat: robert - 27 Travanj, 2008, 22:10:32 ---da ali meni to odgovara jer nemem vremena za putovati od zagreba do duge rese sa felgama da mi ih on ugradi!
--- Kraj citata ---
Naravno sve to stoji ali ja to nikad nisam radio, zapravo pojma uopce nemam kako se to radi, nemam alata niti uvjeta za takav zahvat, nemam pak ni toliko slobodnog vremena (plus sta bi ja da je odmah gotovo ) i naposlijetku jednostavno se ne usudim dr**ti po takvim stvarima (kotaci, kocnice..).
Uglavnom drago mi je da nude i tu mogucnost slanja postom (kazem meni to ne treba ali je super sta imaju tu mogucnost).
robert:
pa nemam nija (pojma i alata) ;D ! kad felge budu lakirane odnesem gume i felge vulkanizeru i gotovo
marko.p:
odi kod pađena i kupi metzeler,znaš di je,u mrzlom polju,mislim da sam ja plačao montažu 12 kn po gumi
ivanm:
meni je Pađenov vozač dostavio gume u ZG isti dan, još sam kod Šurine platio montažu..
marko.p:
--- Citat: ---ovako....
ima i metzeler 14 cola...
sad neznam šta da stavim metzeler feelfree naprijed i iza metzeler ME 7 Teen sve za 600 kn ili sava mc 28 naprijed a iza mc 29 sve za 670 kn....
--- Kraj citata ---
stavio sam i ovdje svoje pitanje,jer možda se ovdje više čita a i može pomoći acmenu pošto su takve cijene u karlovcu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju