Općenito > Generalno o skuterima
Gdje (i kakve) najpovoljnije gume kupiti???
acmen:
Gdje najpovoljnije u ZG-u (ili jos bolje u Karlovcu) kupiti gume za skuter i da mi na licu mjesta (sto
je u kracem roku moguce) odmah i montiraju (naravno i balansiraju i zbrinu
stare)???
Konkretno se troumim izmedju 2 savina modela (mc29 i mc16) i metzeler
me7teen (valjda sam dobro napisao) pa ako me netko moze savjetovati. Bitno
mi je da je guma jeftina a donekle dobra (po gumi planiram ~250kn max
izdvojiti). Slobodno neka mi se i nesta drugo preporuci. Gume inace trazim u dimenzijama 130/60x13.
Dakle trazim neki ducan/servis koji ima u ponudi gorenavedene gume i odmah
da vrse (po normalnoj cijeni) montiranje istih. Dakle ne da me sad deru za
100kn po gumi uslugu montiranja i da me narucuju za tjedan dana (ili su to pak svugdje te tarife usluga pa da ne okolisam)...
igor.sb:
pa metzeler uzmi za 240kn komad u pađenu(duga resa) ili savu mc 29 za 260kn u vulkalu u zg-u
savu mc 16 nemoj ni pomisljat, makni ju iz topica :toothy11:
mislim da ti pađen besplatno i ugradi
http://www.gumi-padjen.hr/ zovi i pitaj
robert:
evo ja sam ovog tjedna kupio metzeler me7! prednju i zadnju platio oko 520 kuna! ako nemaš vremena on ti ih doveze na tvoju adresu!
acmen:
--- Citat: igor.sb - 27 Travanj, 2008, 21:36:51 ---pa metzeler uzmi za 240kn komad u pađenu(duga resa) ili savu mc 29 za 260kn u vulkalu u zg-u
--- Kraj citata ---
Joooj koji sam panj, pa u gumipađena vec otkako znam za sebe kupujem, balansiram i krpam auto gume. Ni na kraj pameti mi nije da oni imaju i skuter program guma (no eto na njihovom webu procitao da i to imaju). Bas me zanima dal' je i za skutere besplatna ugradnja (i sve ostalo) novih guma (kupljenih kod njih naravno) ili barem po nekoj razumnoj cijeni (~100kn za cijeli posao, bar si ja tako kontam i nadam se).
--- Citat: igor.sb - 27 Travanj, 2008, 21:36:51 ---savu mc 16 nemoj ni pomisljat, makni ju iz topica :toothy11:
--- Kraj citata ---
Hm i na par drugih mjesta dobih identicni odgovor. ;D
--- Citat: igor.sb - 27 Travanj, 2008, 21:36:51 ---mislim da ti pađen besplatno i ugradi
http://www.gumi-padjen.hr/ zovi i pitaj
--- Kraj citata ---
Hvala ti puno :headbang:
btw steta sta im na web-u ne pisu tarife usluga no eto sutra budemo vidjeli.
@Robert: ne brini za komp/auto/skuter ja uvijek nađem vremena. Inace hvala na infou ali meni treba trgovina/servis koji je PNP (dođem, platim, sacekam, zadovoljno odem)
robert:
da ali meni to odgovara jer nemem vremena za putovati od zagreba do duge rese sa felgama da mi ih on ugradi!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju