Tehnički kutak > Styling skutera

Napokon sredio malo svog speedfighta

<< < (6/12) > >>

Bokygs:
A koliko si dosada ukupno uložio u skut(KN)?

Agil:
...lijep skuter, zanimljiva svjetla na undertailu,a i undertail je sasvim OK ( nesavršeno je savršeno - po teoriji kaosa kad pčela mahne krilima u Brazilu, iskrivi se undertail u Zadru ) :icon_tongue:

BlackNaranča:

--- Citat: Bokygs - 07 Svibanj, 2008, 15:59:07 ---A koliko si dosada ukupno uložio u skut(KN)?

--- Kraj citata ---

pa ne volim ovo govoriti jer je jako puno barem meni al dobro...15500 sam skuter, zx 800kn, 1350 kit i 1800kn djelovi ovi vanjski...i necu stati na tome
za ove novce znam da sam moga imat sp180 ili slicno al me to ne zanima..meni je veci gušt ovo vozit a ionako za malo više od pola godin pocinjem auto vozit

--- Citat: Agil - 07 Svibanj, 2008, 17:49:09 ---...lijep skuter, zanimljiva svjetla na undertailu,a i undertail je sasvim OK ( nesavršeno je savršeno - po teoriji kaosa kad pčela mahne krilima u Brazilu, iskrivi se undertail u Zadru ) :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

thx agil :)

vpucko:
pa ak i sam kazes nisu pare problem, pa daj isuse kupi 19 karb, a ne vozit na 12 :( :(

BlackNaranča:
polako sve će doc na svoje   :icon_biggrin:

prvo sada u planu imam prijenos sredit dakle nekakav polini speed control ili multivar to se jos razmišljam, i neki remen najvjerovatnije kevlarov i delta ili fly kvačilo...kad to sredim ide big valve karburator od 21mm sa svim ...dakle usis, prirubnica, karb, i filter..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju