Tehnički kutak > Styling skutera
Napokon sredio malo svog speedfighta
Aleksandar:
daj mi reci malo o filteru zraka.. krom boja na plastici?
robert:
--- Citat: Aleksandar - 28 Travanj, 2008, 19:26:15 ---daj mi reci malo o filteru zraka.. krom boja na plastici?
--- Kraj citata ---
da, na sa i sc imaš cjelu seriju plastika kromiranih! ja imam dvije! izgledaju kvalitetno!
speed:
--- Citat: BlackNaranča - 28 Travanj, 2008, 11:30:33 ---al gle ovo morate priznati nitko jos nije uspio sam napraviti toliko dobar undertail koliko kupljni je dobar, jer kad sami rade za sf-a onda pre široki i debeli i glomazni ispadnu a jos da ne govorim ...ove ledice ugradivat..
ove ledice mjenjau boje..imaju zmigavce ugradene..
dakle mogu svjetili slabo crveno, jako crveno i žuto kada zmigavac dam..
--- Kraj citata ---
a moj nisi vidio kako izgleda,jos kad svijetlo straznje novo dodje
BlackNaranča:
speed vidio sam..
i nije tako dobro kao sto mislis jer je pree tesko napraviti undertail sam da paše totalno...ni moj tvornicki se jedva slozi..
gle rucno radeni svi ama bas svi koje sam ja vidio i koji mi je frend pokusao napraviti su široki i debeli...veliki izduzeni...neznam kako da opišem...al dobro...svak ima svoje i meni se ovaj moj za sada cini okay.
speed:
--- Citat: BlackNaranča - 28 Travanj, 2008, 21:34:46 ---speed vidio sam..
i nije tako dobro kao sto mislis jer je pree tesko napraviti undertail sam da paše totalno...ni moj tvornicki se jedva slozi..
gle rucno radeni svi ama bas svi koje sam ja vidio i koji mi je frend pokusao napraviti su široki i debeli...veliki izduzeni...neznam kako da opišem...al dobro...svak ima svoje i meni se ovaj moj za sada cini okay.
--- Kraj citata ---
ma sve 5,samo da ti odam informaciju da sam ja svog radio oko 2,3 tjedna,ali je skroz ravan s tadnjom plastikom i sve je iz jednog komada ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju