Imam Dellorto 17,5 PHVA TS, mislim da je to Malossi pakiranje. Kupio sam ga polovnog.
U paketu idu glavna dizna 80, igla A20.
Situacija, stavio sam ga na serijali jos, bila je dizna 66, igla na dnu. Sa Reverse-om
Nakon kratkog vremena, je dosao Malossi Sport kit, s diznom 70, igla opet na dnu, serijski airbox, zatvoren (rupa fi 14), seraf smjese na 2 kruga.
Napravio jos jednu rupu, odlicno to izveo, ponosan sam
, fi 12. Znaci, ukupni promjer usisa je sad 18,5.
Dizna 80, igla na dnu.
Danas sam nacrtao kod gasa, oznake, i zakljucio. Ler gas ok, srafic smjese je na krug i pol. Na 3/4 i ful gasu, skoro pa nema razlike.
Cruising izvodim sa pol gasa, onda ide 85% krajnje.
Ja mislim da mi je igla neadekvatna. Ideja bi mi bila stavit spicastiju iglu, sa manjom glavnom diznom. Tako bi dobio siromasniju smjesu do pol gasa, jer mi se cini da tu lezi prekomjerna potrosnja. Ali sta znaci ako, od lera do 3/4 gasa ima osjeta u voznji, a iznad 3/4, ne osjetim razlike. Mi je airbox mozda jo uvijek ugusen? Nisam isao za tim prije busenja, tako da neznam, sta dobijem busenjem airboxa. Svjecicu nisam jos pregledavao, krepala mi gedora, malo je nepristupacno za obican ljuc, tako da tu nemogu rec nista. Zadnji put kad sam gledao nakon normalne voznje je bila ok boje.
Kit ima 300km, tako da mi zasad visoka potrosnja i nije tolko kriticna, zdravije je ovako, za razradu. Ali sad to treba spustit!
Jos imam ideju, pomaknut paljenje unaprijed, navodno to trazi bogatiju smjesu. Mozda bude ovako onda taman. Ima ko kakvih misljenja? Ja sam ostao bez