Dosta buke ovisi i o kanalima, odnosno o termogrupi. Različit zvuk može biti na istom auspuhu na dva različita kita, na primjer Yasuni R na Malossi sportu je abnormalno tih, a na Trophy/DR-u se dreči skoro ko ZX na Sportu
ja imam jasuni city r na trophy-u i radi tiho ko pcelica
u usporedbi sa ZX-om dan i noc
Znaci ovako imam stage6 pro replicu i problem je taj sta se cuje ajmee ko da u topu nema nista. To su mi svi govori i meni nije smetalo al sada mi smeta na veliko. Evo cisto za usporedbu bio sam danas na regi i lola osini full gas na valjcima a do mene je bio jedan kamion radio eko test. Tolika je buka bila u stanici da je ovaj mislio da se kamion cuj a ono moj prdekavac pod full gasom i jedini se cuje. Proci sa ovim po noci preko grada cujem se po cilom gradu al doslovno sve odzvanja.. To sam rastavio prije rege sve ok ona vuna unutra duplo omotana oko cijevi samo sam je bolje rasporedio i malo sam je prigusio al to mi je i dalje prevelika bukaa PREVELIKA. bez kacige se vozit negdi zabole vas usi doslovno je ta ura. Jeli moguce nekakvu drugaciju vunu staviti pa onda je natrpati maksimalno ili napraviti kao neki zeljezni okvir za cijev unutar topa di su one rupice da ih napola suzim. Dosa sam do te ure da se mislim vratiti na tvornicki spuh i voziti na naturpijanom skutu. Cini mi se da je unutra staklena vuna jer bode ruke.
Dajte neke preporuke kako sta napraviti..
E i bio sam na tehnickom zavrtio je max bez blokada nekih 75 a po satu od auta i gpsu ide nekih 93? KO TU LAZE?
evo sto je frend radio sa jednim zx-om, dosao stariji lik na servis kaze da je vec lud od tog auspuha i rekao mu radi sa njime sta oces samo da se slabije cuje...otvorili smo top mislili vuna otisla, ali sve u redu...otpilili smo onaj komad gdje je uhvacen top, i navarili drugi sa kompletnim topom od originalnog auspuha nekog kymca i ustimali da sve to sjedne na postojece prihvate. Rezultat je bio 50 % tisi auspuh, gubitak performansi za nekih 5 %
za tvoj slucaj mozda bi valjalo nabaviti yasuni top i dat ga dobrom majstoru na ti ga ugradi na tvoj stage6, samo sto investicija nije bas jeftina