Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
PchelaUbica:
--- Citat: Tomi_ZG - 01 Ožujak, 2019, 16:21:44 ---
--- Citat: PchelaUbica - 01 Ožujak, 2019, 08:43:28 ---Jos ti fale ditek polutke
--- Kraj citata ---
Imam ih,al nisam zadovoljan,iz nekog razloga kod mene čudno rade,ovak to izgleda:
0 - 50kmh cca 9000 okretaja
50 - 75kmh 9300 okretaja
80kmh na dalje pad ispod 9k,ponekad i na 8600 okretaja ak je vani vruće
95+kmh opet podiže okretaje
Vrijednosti su po satu,definitivno nemam starudiju od prijenosa pa mi je čudno kaj se to događa,originalne polutke su mi puno stabilnije držale okretaje,al me s njima nervira prevrtavanje do 50kmh,da toga nema već bi ih vratio,mada runner i ovak sa tim šetajućim okretajima dobro ide
Ne kuzim stvarno sta se dogada , jesi probao izmijenjati federe i rolice da vidis sta se dogada? Jesi pregledao polutke da nemaju nekakvu gresku ili nesto. Bas cudno , mozda ti je nesto do variomata
--- Kraj citata ---
dario007:
Al imas starudiju od masine,sa mrtvim klipom,karikama,iglicastim i radilicom.
Bolje da si pare od Yasunia ulozio pa napravio generalku i vozio na socijalnom TT-u,kojem nis ne fali i za serijalu je taman.
aragonY:
Ponos mu to ne dozvoljava ;D
Tomi_ZG:
--- Citat: PchelaUbica - 01 Ožujak, 2019, 16:24:35 ---Ne kuzim stvarno sta se dogada , jesi probao izmijenjati federe i rolice da vidis sta se dogada? Jesi pregledao polutke da nemaju nekakvu gresku ili nesto. Bas cudno , mozda ti je nesto do variomata
--- Kraj citata ---
Do variomata nije sigurno jer je stavljen ganc novi multivar,ne znam jel ima 500km,do polutki je,nekaj ne valja s njima,jer se sa serijskim polutkama ponaša normalno odnosno u okvirima kak treba bit,budem još probao stavit novi centralni kaj imam mada ovaj nema puno kilometara,uglavnom draže mi je ovak nego da prevrtava,a stvarno dobro ide za izdušotinu
Al mislim da se slično i Peri događa na nekoj od serijala,čak i Suhom na peži isto padaju okretaji prema krajnjoj,nekak ispada da linearne polutke bolje rade na 70ccm nego na serijali
--- Citat: dario007 - 01 Ožujak, 2019, 20:26:13 ---Al imas starudiju od masine,sa mrtvim klipom,karikama,iglicastim i radilicom.
Bolje da si pare od Yasunia ulozio pa napravio generalku i vozio na socijalnom TT-u,kojem nis ne fali i za serijalu je taman.
--- Kraj citata ---
Reko sam ti,100 hiljada je cilj ;D
--- Citat: aragonY - 01 Ožujak, 2019, 21:06:35 ---Ponos mu to ne dozvoljava ;D
--- Kraj citata ---
A i tek se razradio ;D
PchelaUbica:
Bas cudno, meni je na serijali bilo iber, iber
Isto tak je i sad
Mozda da predes kanale vodobrusnim i ispoliras ih
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju