Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Corector:
--- Citat: tdj595 - 14 Studeni, 2018, 22:27:42 ---
--- Citat: dario007 - 14 Studeni, 2018, 21:52:15 ---Mozda njegov ne dihta,ali bi po pravilu trebao,zato i ima tu gumicu okolo...
--- Kraj citata ---
Eto onda drugima upozorenje da ne uzimaju dmp airbox... kinesko g#vn%, nemoguce ga je zadihtat, vuce na sve strane. 150kn u smece ako pedparts ne da refund
--- Kraj citata ---
A daj zajebavas??? :laughing9:
Za DMP stvari moras biti, jebiga zatucan, ne znam jel imaju iznimki da nesto valja...
Bati Tomiju se najvise isplati voziti do havarije, jer ce ionako sve otici u djubre, dakle termo hrupa, radilica, lezaji, na 100 hiljada ce ih s gustom promjeniti i staviti kao eksponat :toothy10:
tdj595:
--- Citat: Corector - 15 Studeni, 2018, 08:01:41 ---
--- Citat: tdj595 - 14 Studeni, 2018, 22:27:42 ---
--- Citat: dario007 - 14 Studeni, 2018, 21:52:15 ---Mozda njegov ne dihta,ali bi po pravilu trebao,zato i ima tu gumicu okolo...
--- Kraj citata ---
Eto onda drugima upozorenje da ne uzimaju dmp airbox... kinesko g#vn%, nemoguce ga je zadihtat, vuce na sve strane. 150kn u smece ako pedparts ne da refund
--- Kraj citata ---
A daj zajebavas??? :laughing9:
Za DMP stvari moras biti, jebiga zatucan, ne znam jel imaju iznimki da nesto valja...
Bati Tomiju se najvise isplati voziti do havarije, jer ce ionako sve otici u djubre, dakle termo hrupa, radilica, lezaji, na 100 hiljada ce ih s gustom promjeniti i staviti kao eksponat :toothy10:
--- Kraj citata ---
A znam da je dmp sranje, ali eto ocito mogu sjebat i komad plastike. Doslovno roba s greskom. Neke stvari im znaju bit oke, ko npr prirubnica
Tomi_ZG:
--- Citat: tdj595 - 14 Studeni, 2018, 21:26:15 ---Jel ti taj airbox dihta kad ga sklopis? Nekidan sam narucio novi trokutasti dmp, i nije imao brtvu okolo pa sam po uzoru na original airbox novi tip ubacio gumenu traku ali uopce ne dihta. Cak ovaj plasticni rub koji bi trebo pritisnut dihtung nije kontinuiran ko na tvom nego je isprekidan na nekoliko mjesta tako da tu vuce dosta zraka
--- Kraj citata ---
Ne znam jel dihta jer ga nisam montirao,a ni spužvu još nisam kupio,mada mislim da bude ok pošto piaggio kutije i nemaju problema sa dihtanjem na tom spoju
Vidio sam taj tvoj airbox na attacku i razmišljao da ga uzmem al sam negdje naletio na detaljne slike i to je najđubretarskija kineska plastika kaj postoji pa sam odustao,jedino je bio pod nekim drugim imenom
Uglavnom sve te stvari tipa dmp/rms/bgm/101 octane su smeće kakvog nema,jedno te isto prepakirano u različite kutije,ima tu i tamo par stvari da valja al 99% toga je smeće,to tvrdim iz iskustva
PchelaUbica:
Kad pogledas sliku sve ti je jasno. Nisu imali ni za logo pa su ga napisali markerom hahah
A ovaj ventilator kao plastika sa djecijih kineskih igracaka.
Tomi_ZG:
Cijeli set izgleda ko kineska igračka,ja jedino dobro mogu reć o rms radilici,prirubnici i pikapu,sve ostalo odstupa dimenzijama,raspada se,poglođe se u rekordnom roku...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju