Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Pupo:
Frajer ima kit gore, samo suti.
Tomi_ZG:
Da imam kit,a peža 50 brža od runnera hitil bi se sa zgrade na pleća :laughing7:
--- Citat: Bore Ši - 28 Listopad, 2018, 10:31:54 ---u čemu je caka da taj runner tako dobro ide i traje?
--- Kraj citata ---
Sreća,nikaj drugo,al moraš računat da je presložen,nije on iz tvornice trajan,doduše mašina je tvornički bila smeće
ajlavsrku:
ovo je najnapaćenija 50-ka definitivno al mi najdraze citat zgode sa njom :toothy12:
tomi pa sta jednostavno ne ubaciš dr evo i yasuni r? nije neki trosak a yasuni vec imas
Tomi_ZG:
Zato jer onda moram slagat mašinu,ne može kit na ovu napaćenu radilicu,a žao mi je otvarat blokove dok vozi,baš gledao jučer radilica BETON,nula lufta,a ona i lageri stavljeni na 15kkm,vozit ću to ovak dok se ne rasipa
ajlavsrku:
--- Citat: Tomi_ZG - 28 Listopad, 2018, 15:26:14 ---Zato jer onda moram slagat mašinu,ne može kit na ovu napaćenu radilicu,a žao mi je otvarat blokove dok vozi,baš gledao jučer radilica BETON,nula lufta,a ona i lageri stavljeni na 15kkm,vozit ću to ovak dok se ne rasipa
--- Kraj citata ---
jebate ja san ima novu srku mašina ka u tebe na 22 iljade km cviknili lezajevi a radilica imala lufta,od toga je 15000 bila na reversu i polini variu,ostalo sve serijala,onda slozia mf evo,dr evo,19 itd teralo jos dugo i tako proda frendu i on vozia i proda i vozilo idalje :toothy12: cak san kratko vozia i tt-a na dr evo isto moment je bia odlican nema uzbrdo di nije vuka cudili su se mnogi kako je išla srka..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju