Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (137/218) > >>

Corector:
Ajde nek sam i ja u pravu nekad :toothy12:
Osobno ne bih cekao izdusenje masine jer vodi potencijalnoj havariji, makar vec vidim scenarij da joj je sudjeno do iduce sezone, a onda ide Yasunce i top sprema masine da se sezona odvozi kako treba, a i da se opusteno, i oTpusteno odvozi poneka tripcina.

Ovo je dovoljno sto si presao, sad dok se jos nesto nije samljelo to sve treba izvaditi i sacuvati kao eksponat :icon_biggrin:
Rastavljanje cu obavezno snimiti jer me zanima rasuti iglicasti!!

To kad preslozis ima da budes dugo miran, i prije ces ti izdusiti nego masina, a imati ces veliku MOC .

dario007:
Sad cu ovdje napisati koje stvari su mu se nudile dzabe,da dzabe:
Termogrupa pia 50 sa rms klipom na prvoj specijali,1000km predjenih.
Malossi sport 70- ona moja turpija,mint stanje sa novim karikama.
Kompletna masina slozena na novo,samo je trebao skinuti svoju i namontirati novo slozenu,a u zamjenu dati svoju.
Mhr replica kit 70-stanje onako,trebalo je nov klip kupiti.
Ponuda da se kroz zajebanciju to sve poserafi na njegov blok,tu bi svak uletio s necim sta fali,sta nemamo kupio bi novo.

Razlog svih odbijenih ponuda su bile da Tomi zeli napraviti 100 hiljada sa klipom,ili da mu se ne mjenja termogrupa jer se sve bude sasulo,Ili je rms klip sranje,a ovaj s 50tkm je stroj.

Valjda ti je sad jasno da je tu kraj ovoj termogrupi,sve lakse rolice,mrtav odaziv,bezlican rad i nedostatak snage.

Slozi masinu na novo i onda montiraj yasuni,druge nema ako planiras cepat serijalu.Ako trebas bilo kakvu pomoc ekipa je tu i ti to dobro znas...

Corector:
Stari moj, 100hiljada dosegnuti jos je borba s vjetrenjacama, i ovo je visi nivo. Ne bih se zrtvovao tako niti sata.
Drugo je purejet, ima moc, nema luftova :toothy12:

RunnerSukosan:
Tomislave slozi to zamorce vec jednom... Napravit cemo donaciju ako treba i da zazivi kao kvalitetni 70ccm. Mislim da je razlog sto Tomi ne zeli sarafit jer je postao lijena stara guzica. Zar ne Tomislave? :laughing7:

SF2 Freak:
Ak je mogla ona srka 50cc kod stefa kaj je bila do 60000 obda moze i runner. To je Tomiu moto. Ali nije svaka masina iste kvalitete.
Sa 100% sigurnoscu svrstavam tomia u "nekrstene" :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju