Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (133/218) > >>

dario007:
Da,da,zato su i propali,prodaju nam dijelove bez PDV-a.Recimo Malossi rhq kupis za 126e,jeftinije nego ju oni kupe u Italiji...

Tomi_ZG:

--- Citat: Grale - 07 Rujan, 2018, 10:46:01 ---Zato je jeftiniji kad nema lak  :laughing7:
Moj je imao.

Inače, očito gledaju da hr nije u eu pa ne obračunavaju porez, zato takva cijena, al je to zajeb.

--- Kraj citata ---
Onda moguće da ni LV više nema lak,štednja,baš me zanima kakvo je stanje sa vunom,jel i tu stanje ko prije,al ja se oko toga ne sekiram,jer kaj mi vrijedi ak vuna ne gori kad mi se napaca uljem ko kak je i ova iz motormanije kaj mi je sad u topu,pa opet bude glasan

Lezz22:

--- Citat: dario007 - 07 Rujan, 2018, 10:51:52 ---Da,da,zato su i propali,prodaju nam dijelove bez PDV-a.Recimo Malossi rhq kupis za 126e,jeftinije nego ju oni kupe u Italiji...

--- Kraj citata ---

nebi se slozio, inace se roba kupuje bez placanja pdv-a te se kasnije placa drzavi, oni iako kupuju iz italije i da placaju cijenu sa pdv-om oni ga dobiju dok prijedju granicu, u prijevodu ja sam kupio mob u njemackoj i trazio povrat poreza i dobio sam nazad dio para od njihovog poreza jer nisam njemacki drzavljanin   :headbang:

PchelaUbica:

jel ovdje netko vidi blokadu? Tomi kako je kod tebe?

dario007:
Ti je nemas u topu,Tomi ima,tuljak neki je gore u toj perforiranoj cijevi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju