Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
Ja vjerujem ;D
A čuj ljudima je čudno jer su u ovom kiflistanu od države navikli da ih trgovci deru,a vani je normalno da takve stvari budu na velikim popustima,isto ko i roba,tehnika...
Evo za primjer prije nekih 5 godina sam multivar platio manje od 450kn,ovih dana pitam na par mjesta pošto je jer bi možda uzeo ganc novog pošto moj već ima 47kkm i cijena je otprilike 600kn+- koja kuna kako di,po meni je to pljačka i ja te lopovske cijene više neću plačat,za istu stvar platit 50% više,kaj su ga premazali zlatom da je toliko skuplji,a na tržištu je valjda preko 15 godina :dontknow:
A na Attacku taj isti multivar 400kn i to bez popusta,sad ko je tu lud...
SF2 Freak:
Apsolutno si u pravu Tomi , cijene su sve vise ali nisu ni ljudi vise bedasti. Sve vise ljudi razmislja kao ti. Svtko ima internet i ima ebay ili neke druge stranice. Narucis i doma u fotelji te doceka paket koji si narucio za 50% manje love.
Tomi_ZG:
Ja taj porez na budale više neću plačat,ok potrošni materijal i kad nekaj odma trebaš,al ove skuplje stvari jok :nono:
TopPerfomance4:
Kad san kupova multi za nrg-a došao sam u jedan piaggio centar i uzeo ga dao oko 700kn i pogledao sam na računu šta je šta dakle cijena koja je na ms webshopu +25% a webshop ima cijenu uključenu sa pdv-om u hr dakle plačaš 50% više od "prave" cijene
zvonkec92:
scooter attack je zakon, za tak neke stvari bolje si sam narucit i kostat ce sigurno koju kunu jeftinije nego kod nas a ako imas imalo srece neke stvari mozes upiknut na sale-u i do 70-80% nize kao ja npr set bravica za Rally, platio ih 70kn a kod nas su preko 300kn, u nekim trgovinama cak i 460kn. sad ti pogledaj kolka je to razlika..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju