Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (124/218) > >>

dino73n:

--- Citat: Corector - 05 Rujan, 2018, 09:23:33 ---
--- Citat: dino73n - 05 Rujan, 2018, 09:14:27 ---R na pezi uredno krece sa serijskim federima.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

--- Kraj citata ---

Jel to sa sportskim variomatom?

Ja sam ga vozio na serijskom, i tu su morali ici najtvrdji federi,nema sanse nista ispod jer je prijenos uvijek bio u drugoj brzini na pezi. Izmjenjao vise remenja,stavio i linearne remenice...

--- Kraj citata ---
Vozen je i sa serijskim i sa multivarom bez problema. Pricamo o 49ccm. Jedino što je malo van standarda je LC masina sa AC getribom.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

ditek:

--- Citat: Tomi_ZG - 05 Rujan, 2018, 08:51:58 ---Uvijek treba poštelat to je jasno,al tu se sad počelo pretjerivat ko da sam rekao da C16 montiram

Ljudi su taj spuh uredno vozili na netaknutom airboxu i dizni 64,kaj bi ja sad trebao stavit 28icu i onu gljivetinu od pol metra?

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

Imo sam i ja svojevremeno yasunija na drevu, razlika u šteli naspram gianneli extre je bila minimalna.. Rolice sa 6.4 spustio na 6.1, federi su ostali najmeksi, a dizna je isla 2 broja gore sa 76 na 78.. Okretaji izmedu 10000 i max 10200. Vjerujem da je i na serijali slicna situacija zbog tajminga. Btw yasuni je bio jaci u svakom spektru osim onog pocetnog metra kad kicma trzne na base spuhu..

SF2 Freak:
Da isti su tajmingi ali 50cc nemre sam tak napuhat spulju kao 70cc. Po tome ako si ti vrtio 10200 R na 70cc za isti output snage bi trebao vrtiti 11000 na 50cc.
Mozda bi to funkcioniralo na nekom 50cc cilindru sa 1 karikom ali ovak tesko.

dario007:
Nardo na drevu koji je daleko jaci od R-a,pa se vrti 9800 okretaja i starta ispod 5soma na 21% duzoj getribi.Nardo je overkill za serijalu,ali ja sa R-om ne vidim problem.

TopPerfomance4:
https://streamable.com/paedz  evo video kako yasuni r ide na serijali dizna 64 igla a22 skroz spušten šaraf smjese 1,5 krug 5,8 utezi ljubičasti centralnu feder i malossi variomat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju