Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (93/218) > >>

Corector:
Selen se sabija do odredjene mjere, jer da nema granicnika iznutra onda bi se raskeljio. Znaci selen se stisne za nekih 4mm i tu se mora ograniciti hod matice odnosno metalne siroke sajbe koja potiskuje selen.

Dobro je to bata Romi odradio, jer ja tako furam na 2 svoja skutera godini dana, a produzavao sam i serijske amortizere tako na energiji mc3 jer u dvoje rezervar tuce od blatobran.

dario007:
Jep u pravu je,ali tek kad je objasnio sta je tocno napravio.Da je piksa eventualno preduga seleni nebi imali ucinka.Ovako je samo ogranicio presanje selena i dobio ih u centar.

Odma sam si ja skicirao da ne mozgam previse...

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Tomi_ZG:
Da to je to

Tomi_ZG:
Danas sam napravio nekih 50ak km sa novim amortizerom,tvrd je al ne spada u extremno tvrdu skupinu ko identični 285mm amortizer za starog runnera koji je tvrd ko letva,to je Corector utvrdio jer posjeduje dotični amortizer,ni ovaj nije udoban al za tu paru prolazi,po zavojima ne pleše i to mi se sviđa,za 280kn je odličan

Tomi_ZG:
Runner i dalje ne posustaje,danas do 9 ujutro je već napravljeno 220km,ruta: Dubrava - Bjelovar - veliki đir po okolici Bjelovara(budnica) - kod Daxa na pijaču - Dubrava

Mod kosmoske brzine(i Fadil je bio oduševljen)

Trenutno stanje na čuki

I jedna umjetnička

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju