Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Corector:
Sad jos repariraj prednju vilu, izmjeni selene, nove gume i za pol dana imas osjecaj ko da vozis nov novcat skuter.
RunnerSukosan:
Jadno ono sto ti na trzaj rijesis :laughing7:
Dax:
Ma trzaj je majka,svi placu,ostaju u cuđenju i nakraju se smiju jer trzaj rijesava sve.....mlado,staro,zapeceno,zamasceno
Hahahahahhahaa
Moram probat ranerce kad dodes,ako cemu valja mozda i ja uzmem takav
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
Hahahahahaha, obozavam teorije o trzaju, uvijek nesto novo naucim i jedva cekam da primjenim. Ovaj put bi mogao opet preci na staro... :toothy12:
Treba vidjeti samo tvrdocu i taj amortizer bi mogao biti best buy za novog runnera, cak bi dobro dosao ovima s Nrgom, starim runnerim umjesto podizaca, makar ja nisam fan podizanja, bolji je osjecaj, ali slabije se provodis u zavojima.
Tomi_ZG:
Pošto si ti najveća cjepidlaka baš me zanima kaj ćeš reć,al pretpostavljam - pretvrd
Kak god ovo je definitivno best buy rješenje za novi runner,jer izbora nema,mada moglo bi se ovo napravit i sa drugim amortizerima al moraju bit zadovoljena dva uvjeta,prvi je da je amortizer dugačak pravih 320mm,a drugi da je od dosjeda donjeg selena do vrha navojna šipka dužine 60mm,druge nema,vidi se gore na slici koliko je navoj kraći nego na serijskom tak da je i ovo na knap i krajnja granica za ovakvu kemiju
Uz to ovaj amortizer košta 280kn kaj je duplo jeftinije od serijskog koji isto nije bajan po udobnosti,a nema ga nigdje na stanju u ovlaštenom,jedino su mi u skutermotu rekli da ga imaju jer im je ostao na lageru za 550kn
Šifra amortizera je R204550082 pa ak si netko hoće isto napravit sve mu je nacrtano
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju