Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
--- Citat: Loris Ri - 02 Svibanj, 2012, 07:01:15 ---Hvala :icon_thumright:
kuzim sta mislis...
di si uzeo adaptere?
--- Kraj citata ---
U motormaniji sam ih uzel,platil sam ih mislim da je bilo 37kn komad al prije godinu i pol
Ovak nekak izgledaju http://scootershop.com/catalog/images/DSCN4075.JPG
Tomi_ZG:
Upravo ugrađen multivar
Stavljen je sa 7.2g rolicama iz pakiranja,bijeli feder kontrasta nisam stavljao (ni ne mislim) nego je serijski unutra.Ostatak prijenosa je isto serijala.
Skuter sada bolje drži okretaje mada ipak ima oscilacija pogotovo po ovim vručinama,a kaj mi je najbitnije ne prevrtava u krajnjoj di su okretaji sa serijskim variomatom i sc08 spuhom letili u nebo.
Jedino sam primjetio da u kretanju iz nule imam tromiji start al kad razvrti stvarno ide dobro za jednu serijalu,uspio sam uhvatit 96 po satu na ravnici normalno sjedeći bez zabijanja ispod vizira al je bio lagani vjetar u leđa,normalno ide oko 90,po satu naravno.
ivanm:
stavi si zeleni ili ljubičasti feder jer su oni napravljeni da rade s multivarom..
role budeš možda trebao i lakše..
Jurich:
super...reci mi samo kad se vozis 60-70 km/h i das pun gas na koliko ti zavrti okretaja?
Tomi_ZG:
--- Citat: ivanm - 11 Svibanj, 2012, 16:34:19 ---stavi si zeleni ili ljubičasti feder jer su oni napravljeni da rade s multivarom..
role budeš možda trebao i lakše..
--- Kraj citata ---
Da budem iskren uopče nemam potrebu mijenjat feder kontrasta ni stavljat lakše rolice zato kaj su po meni okretaji sad idealni,jedino malo padnu dok je vani ful vruće al stvarno nema nikakvih rupa kroz ubrzanje ni prevrtavanja.
Trebalo bi jedino stavit tvrđe federe kuplunga jel mi je sad start lošiji,a neznam zakaj,sa serijskim variom je start bil dobar.
--- Citat: Jurich - 11 Svibanj, 2012, 17:39:21 ---super...reci mi samo kad se vozis 60-70 km/h i das pun gas na koliko ti zavrti okretaja?
--- Kraj citata ---
Zavrti na zericu ispod 9t,isto je i kad idem recimo 80,jedino kad vozim ispod 50 onda malo pređe 9t al baš lijepo potegne.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju