Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
Dvije umjetničke danas slikane na điru,dobar hyundai nema kaj ;D
Tomi_ZG:
Danas dođem na poso i vidim amortizerče propišalo,pošto u 12 godina nitko nije bio sposoban napravit normalan amortizer za najpopularniji skuter u klasi(žalosno) kao jedini izbor mi preostaje kameni rms pošto on jedini ima potrebnu dužinu i normalne gornje selene,a ne gumice za pipu od vode ko yss i slični,pa ti na prvoj rupi sve otpadne,originalni je 335mm,a rms čini mi se ima 340mm verziju,kupio bi novi original al postoji samo u crvenoj boji,a to neću,tak da ću morat u neki dućan s metrom,ne naručujem više nikaj pošto sam već 3X dobivao krive dimenzije jer 99% ljudi odnosno šopova na planeti ne zna kak se pravilno mjeri dužina amortizera,pa sam ih morao vraćat il prodavat
Ovaj je dugo izdržao,kupio sam ga polovnog dok je runner imao 20kkm,a amortizer je već onda sigurno imao još pola te kilometraže,tak da je trajao debelo preko 50kkm
Sic isto svakim danom sve više napreduje,još malo pa ću sjedit u gepeku :laughing7:
Corector:
Koje ti srece imas, ja sam propao isti dan u kadu kad je sic napukao :laughing7: A serijske amortizere sam zaklao jedno 3, 4 komada, propisali svi iz trzaja kad sam prvi put lupio jace u grabu.
Dax:
Taj trzaj cuda radi
Tomi probaj splasit runnerce na trzaj,mozda te nece vise zajebavat
zvonkec92:
izduvaj si zadnju gumu tako da ti ona vise amortizira od amortizera ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju