Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (79/218) > >>

Tomi_ZG:
Ma kakva četkica,budem kupio flašicu Daxa i ide to dolje,plastike mi se ne skida prekomplicirano je,a crijevo,takvo je kakvo je,malo je promijenilo boju i tvrdo je al vozi to još 50 hiljada  ;D

Koji aku ide u novog vx/r-a?
Dobit ću džaba 12ah kojeg bi utrpao pa da znam jel stane,spužvice s boka koje drže ovaj 9ah znam da moram maknut,za poklopac mi nije bitno jer ga tak nemam montiranog,otprilike taj aku je u svim smjerovima 1-1.5cm veći od ovog

aragonY:
Jel 9ah tvornički dolazi na njima ili?

CoK:

--- Citat: aragonY - 24 Ožujak, 2018, 10:54:48 ---Jel 9ah tvornički dolazi na njima ili?

--- Kraj citata ---
4Ah i 9Ah ovisno o godini

aragonY:
Moj je 2008. godina a dobio sam 4ah uz njega(neki narančasti kineski) pa mi je bilo čudno kad sam procitao ovdje da ide 9ah  :dontknow:

Tomi_ZG:
'08. je sigurno 9ah jer je moj ta godina,tebi je netko utrpao taj slabiji jer je jedno 4X jeftiniji,9ah yuasa košta oko 330kn

Ja sam probao stavit pošto imam doma 12ah gel yuasu al zapinje za nekakvu "grbu" na dnu kade pa cijeli aku stoji pod koso i ne da se fiksirat,nisam ga ni spajao jer se neću tak vozit da aku skakuće unutra i polupa dno jer je težak ko vrag,trebalo bi napravit nekakvu improviziranu platformu da ga se podigne al mislim da se onda sic neće dat zatvorit,zato ak neko ima novi vxr

--- Citat: Tomi_ZG - 24 Ožujak, 2018, 08:35:42 ---Koji aku ide u novog vx/r-a?

--- Kraj citata ---

Jer ak ima 12ah očito ima neku šemu da to igra,ak ne onda ću uzet novi 9ah i bok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju