Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
--- Citat: CoK - 10 Ožujak, 2018, 10:54:15 ---J to znaci da imas Suhog sad na dragu?
--- Kraj citata ---
To smo već riješili :frajer:
E Bato da ti se pohvalim,bio samu petak u Jadranu na lignjama,nisu loše al kaskaju za pivnicom,uz to nisam zadovoljan sa urednošću tog lokala,mi jedemo a pokraj nas hrpa nabacanih tanjura punih ostataka hrane na spojenom stolu s našim,Zvonkecu to nije smetalo pa se poslužio tuđim kruhom kojeg je iskopao ispod brda nabacanih tanjura :toothy12:
Uz to mogli bi normalno prevest cjenik,a ne preko gugl translatea,pa da ne moram drugi put naručivat "meat on the stick" :laughing7:
firkefica:
a.k.a. šnicla na ščapu ;D
Corector:
Sta si ti stavio u Runnera da ide kao nevrijeme?
U leru nema tvrdih taktova, izdaje te racing zvuk.
Tomi_ZG:
Jel se sjećaš one vrećice kaj je Zvonkec prodavao? Sa malossi zrakom,to sam inhalirao i upuhao u karbos,zato tak dobro ide
Danas sam stavio mehanizam od kurblO jer se aku više ne da napunit kak je u kur*u,mehanizam nemam godinama jer iz nepoznatog razloga sam izlazi u vožnji nakon par kilometara i udara po radilici,budem vidio kakvo će sad bit stanje
CoK:
--- Citat: Tomi_ZG - 13 Ožujak, 2018, 09:00:35 ---
--- Citat: CoK - 10 Ožujak, 2018, 10:54:15 ---J to znaci da imas Suhog sad na dragu?
--- Kraj citata ---
To smo već riješili :frajer:
E Bato da ti se pohvalim,bio samu petak u Jadranu na lignjama,nisu loše al kaskaju za pivnicom,uz to nisam zadovoljan sa urednošću tog lokala,mi jedemo a pokraj nas hrpa nabacanih tanjura punih ostataka hrane na spojenom stolu s našim,Zvonkecu to nije smetalo pa se poslužio tuđim kruhom kojeg je iskopao ispod brda nabacanih tanjura :toothy12:
Uz to mogli bi normalno prevest cjenik,a ne preko gugl translatea,pa da ne moram drugi put naručivat "meat on the stick" :laughing7:
--- Kraj citata ---
U Jadranu se jede plata, lignje su za picke!
Da...to je birtijetina, sigurno si sjeo unutra do kužine...ali imaju dobru klopu i uvjek je postojana :icon_thumright:
Sto se jelovnika tice, nebi covjek vjerovo da tamo stranci dolaze, valjda se izgube :laughing7: vec sam poslao zahtjev da ga prevedu na cirilicu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju