Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Josip:
--- Citat: Jurich - 30 Travanj, 2012, 21:45:55 ---mislim da vx i vxr novi imaju 1.5 litri veci rezervar odnosno od 50-tke je 7 a od vx 8.5
tomi tebi onda nema velikih osicilacija u okretajima...ja moram ocito pod hitno minjati remen jer meni dosta oscilraju a imam multivar a i cini mi se da kad vec rastavljam deklo da cu staviti bijeli centralni jer bi sa njime kao trebao bolje raditi
--- Kraj citata ---
e, zaboravija sam ti javit...
zadnje sam stavija tc + malossi bijeli, rolice 6,1g(uz multivar i yasuni r)
kroz ubrzanje ide 10200 i iza 70 padne na 9500 i tako stoji
kod mene je jos i novi kevlar, nisam ima sajbice za ispod ventilvara pa je malo zastruga remen po bendiksu (odma sam ga iscupa, naravno :icon_biggrin:)
pralas:
nemoguće,rezervar kod novog runnera je 8.7 l tako pise i u katalogu...
sad ne znam kako stoji sa rezervom,ali meni kada se ostala 1 crtica,ja sam natočio 7.5l i onda je do vrha bio,po tome ispada da kada vam ostane 1 crtica to je jos 1.2l benge
Loris Ri:
--- Citat: pralas - 30 Travanj, 2012, 23:40:22 ---nemoguće,rezervar kod novog runnera je 8.7 l tako pise i u katalogu...
sad ne znam kako stoji sa rezervom,ali meni kada se ostala 1 crtica,ja sam natočio 7.5l i onda je do vrha bio,po tome ispada da kada vam ostane 1 crtica to je jos 1.2l benge
--- Kraj citata ---
onda sam ja napunio oko 8,5l a ne 7,5...
bigfan:
izgleda prejbno :D svidaju mi se prednji prozirni zmigavci,a i straznji su predobro morat cu i ja to nabavit :P
Tomi_ZG:
--- Citat: bigfan - 01 Svibanj, 2012, 09:42:27 ---izgleda prejbno :D svidaju mi se prednji prozirni zmigavci,a i straznji su predobro morat cu i ja to nabavit :P
--- Kraj citata ---
Je,ovi prednji izgledaju lijepo al su šlampavo napravljeni odnosno ne nasjedaju precizno ko serijski kaj sam ti i bil pokazal,al niš čudno kad oba dva dođu 20 eura
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju