Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
stipe:
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Ožujak, 2018, 08:35:44 ---Za nekog nova linija runnera koji ima više km osobno ne znam,al sigurno u ovom napaćenom svijetu ima neki negdje...
--- Kraj citata ---
nije runner ali...
zadnje kad sam gledao imao je 86.000 km
Tomi_ZG:
Svaka čast,samo pitanje jel prvi vlasnik,znam ja za neose sa prek 100 hiljada,al to ne računam jer su dostavnjaci,nisu za privatne potrebe
CoK:
Ja sam dosao do info da ovaj runner zapravo ima 10 000 manje, jerbo je netko nabio 10k onako odokativno sto puz nije radio...prevaro mmbrateu
Tomi_ZG:
--- Citat: CoK - 08 Ožujak, 2018, 09:38:56 ---Ja sam dosao do info da ovaj runner zapravo ima 10 000 manje,jerbo je netko nabio 10k onako odokativno sto puz nije radio...prevaro mmbrateu
--- Kraj citata ---
Neko priča lovačke,nabijeno je 3 hiljade s "nabijačem"(ne pitaj ;D),Pero je svjedok,još i fali kilometara jer je puž krepao 3x u špici sezone,a kak točno znam je po potrošenim i točenim tankovima jer sam vodio evidenciju
CoK:
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Ožujak, 2018, 09:44:57 ---
--- Citat: CoK - 08 Ožujak, 2018, 09:38:56 ---Ja sam dosao do info da ovaj runner zapravo ima 10 000 manje,jerbo je netko nabio 10k onako odokativno sto puz nije radio...prevaro mmbrateu
--- Kraj citata ---
Neko priča lovačke,nabijeno je 3 hiljade s "nabijačem"(ne pitaj ;D),Pero je svjedok,još i fali kilometara jer je puž krepao 3x u špici sezone,a kak točno znam je po potrošenim i točenim tankovima jer sam vodio evidenciju
--- Kraj citata ---
naravno da jesi hahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju