Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 25 Kolovoz, 2017, 13:25:36 ---Ja sam bio puno zadovoljniji sa kratkom edicijom leovincea,vise snage,vise krajnje a u startu nisam osjetio da je manje momentan,gadaj oko 9600-9700 s njim...
--- Kraj citata ---
Osjeti se manjak momenta,nije zanemarivo,za okretaje mi je i Pero rekao,moram nabavit rolice al nemam vremena trenutno kemijat
--- Citat: ditek - 25 Kolovoz, 2017, 13:50:33 ---Uuu bata tomi počeo ganjat neke performanse na runneru ;D
--- Kraj citata ---
Prije ću izganjat rasulo mašine,vidiš da je počeo pišat,a i rošta sve živo
--- Citat: kos7 - 25 Kolovoz, 2017, 14:19:48 ---mene samo cudi kak jos nije na dnu save taj skuter :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Nemam komentara mrale
--- Citat: dario007 - 25 Kolovoz, 2017, 14:47:34 ---Mene ne cudi,decko je zamjenio brdo dijelova ,vozi se i posteno servisira taj skuter i nebi me cudilo i da 100 kila km okrene.
Pogledaj popis dijelova koji su mjenjani,za neke nisam ni znao da se mogu kupiti! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pero je to nazvao suludi popis dijelova ;D
Sve se može kupit,kaj nema na stanju imaju drugi u šteku,al sad da ću 100 hiljada napravit,slabije,al da je ovaj runner kompletno sa svim troškovima uzeo sulude novce,je
Ispoštovao sam zxr-a po Slavonskoj,samo da nema vjetra i prebacuje 90 gps-a bez virenja iznad volana
Corector:
Koje su to biksn, ovaj roln, zapravo rolice koje ti trebaju? Stek je extreman, nemoj da se mnogo sekiras. :frajer:
S ovim bi mogao overiti stoju, ima da te ispostuju :headbang:
zvonkec92:
Bome dobro ide ovaj moj zxr, al cu se najest mesine :D
dario007:
Mislim da Tomy vozi 5,7 za 9200...znaci orginal tanđaraste bi mogle biti dobitna kombinacija i jos k tome extremne :help: trajnosti!
suni:
Znaci 5.2 ti trebaju budem pogledo doma
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju