Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (51/218) > >>

kos7:
ma eventualno bebe nasadit na runerce.. jedino ak bu nabijal kilometre kak ih sad nabija moral bu bebe slozit kak je i rekel iz nule i da bude zdravko onda

Tomi_ZG:
Ma nikakvi bebe ne da se meni to slagat na malu tablu,onda bi bolje kupio sr-a i bok

Šokre btw opet me izjebava voda i to grdo,sad i nakon pranja,morat ću kupit novi čep i ono grlo nema mi druge,jer ovo ne dihta više

kos7:
a ziher, meni je jucer bio jedno pol sata na pljusku, a na rezervi je ima nutra mozda litra benge i da je pustio vodu unutra definitivno bi ju povuko al nis tak da sam siguran po tom pitanju

a mene pak sad jebe struja, sad sam krenul od svjecke pa cu dalje... imam doma jos neke namotaje i cdi pa cu vidit

Corector:
S cim cistis ovaj halat?  :icon_biggrin:

balki:

--- Citat: kos7 - 20 Kolovoz, 2017, 15:24:59 ---a ziher, meni je jucer bio jedno pol sata na pljusku, a na rezervi je ima nutra mozda litra benge i da je pustio vodu unutra definitivno bi ju povuko al nis tak da sam siguran po tom pitanju

a mene pak sad jebe struja, sad sam krenul od svjecke pa cu dalje... imam doma jos neke namotaje i cdi pa cu vidit

--- Kraj citata ---

Off: Naavodno zeru vode u benzi ako ima i ako povuče onda zna ubiti svjećicu.
To sam samo čuo ali nisam probao dosada srećom;-)

On: Apropo kofera sa alatom- Kad sam išo na more tolko sam nakrco auto da mi nije stao kofer sa alatom pa sam cjeli kofer presuo u DM shopping torbu (radio sam servis na Yamaha F70 vanbrodskom pa mi je trebao). Tragedija je kopati po torbi i tražiti nastavke :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju