Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (45/218) > >>

Tomi_ZG:
Bit će da je naletila đubretarska serija semeringa kod nas,a i svječica,ne bi me čudilo

Fadile nisam ja ko ti dvorišno/kvartovski  ;D

Fast Nrg:
Ja sam posto garažni,dojadit ce ti ta kilometraza kad ce ta veverica ic na bubanj

Tomi_ZG:
Nema bubnja za vevericu,to je valjda jasno,iduće godine će nabrat 60 hiljada,ko bi to uopće kupio  :dontknow:

Mada ja odgovorno tvrdim(a i neki koji znaju kakav je) da je ovaj runner i ovakav bolji od većine koji se voze ili prodaju sa 3-4X manje kilometara,a to je samo zato jer se stalno ulaže i vlasnik nije jebač za lipu,nema tu neke nauke,uz to daj mi nađi 50ku s preko 50kkm od prvog vlasnika,rijetki to dožive i kod 5 vlasnika,a ne kod jednog,jer kod nas većina skutera kad navrši 30kkm ide na otpad ili u dijelove

Bit će on za 5 kad još složim vilicu,imam doma nove pikse i semeringe
I mašinu,u šteku čekaju japanci + corteco,vodena,klip,karike,igličasti,bolcna,zegeri,dihtunzi,nova crijeva,samo radilicu moram kupit

Fast Nrg:
Znam ja jednog koji je natuko 50 hiljada a i vise i jos je skujo kod  njega a to je vecno vozilo koje ti najvise obozavas :toothy9:

dario007:
Lijepo ti to odrzavas,ako ga polakiras i uredis masinu imas opet novoga :D

Ove izbljedile plastike industrijskim fenom mozes vratit u crno,ja radio kod sebe na energiji...

Nebi neki dr.evo ubacio da manje trosis a brze ides?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju