Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
zvonkec92:
pfff nema toga kaj ovaj udarni na 12V nemre odserafit, rjesili to bez problema a za izbijanje glavcine sa osovine potreban je samo cekic, nikakvi radapcigeri i slicne gluposti. Cekic je najjaci alat u garazi :D
Corector:
Vrijeme je da nastavi kupovati pravi alat, ali ne za otvaranje pivskih boca :toothy12:
Tomi_ZG:
Malo prije je bio Zvonkec do mene,pošto mi u Dubravi ne radimo na prazan želudac prvo smo si pojeli svaki po dva viršla,nakon toga je matica popustila nakon 6 udaraca s el. pištoljem na 12V koji je deklariran za 80nm manje nego moj zračni,toliko o tome kak su pištolji iz lidla/pevca dobri,glavčina je naravno bila zapečena do bola,skinuta je udaranjem čekićem po osovini kotača,koja kak se svlačila s lagera tak je glavčina sama spala s nje,pokušao sam još izbit lager iz bloka čekićem,pa se čudimo kak nejde da bi se sad sjetio da prvo treba skinut zeger koji mu ne da van :omfg:
Nije neka nauka od posla,al te izjebu gluposti i manjak vremena,a još to sve treba oprat od ulja i zmazanoće prije sklapanja
steeef:
dobar je pistolj,ali aki imas 24l kompresor onda ni nemres iskoristit pistolj kak se spada..
sa adekvatnim alatom sve ide kak treba,jos dok mislis na to kak delas sjetis se i zeger maknut :icon_biggrin:
a ovi 12v udarni pistolji su jebena stvar :icon_thumright:
Tomi_ZG:
E Štef kad se još sjetim vilica,al njih ću samo skinut s rame,to je sve kaj ću radit na njima,trenutno je takvo stanje da na kočenju imaš filing da je lijevi tub elastična grana kak se frče
A da tek vidiš el. mrcinu na 220V,nismo ga koristili al ga bome ima,to bi si volio nabavit,i još koji otvarač za pive ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju