Tehnički kutak > Garaža

Runner by Tomi_ZG

<< < (34/218) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: balki - 11 Prosinac, 2016, 13:19:06 ---ak hoćeš nazovi i svrati do mene pa ti posudim električni udarni odvijač

--- Kraj citata ---
Zahvaljujem al nemam vremena danas više brljat po skuteru,bude Zvonkec jedan dan doletio on mi je tu u kvartu,ne žuri mi se to složit treba malo koljena i sinuse sačuvat

Ak ne bude sa elekričnim išlo onda će cijev radit

zvonkec92:

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Prosinac, 2016, 13:32:49 ---
--- Citat: balki - 11 Prosinac, 2016, 13:19:06 ---ak hoćeš nazovi i svrati do mene pa ti posudim električni udarni odvijač

--- Kraj citata ---
Zahvaljujem al nemam vremena danas više brljat po skuteru,bude Zvonkec jedan dan doletio on mi je tu u kvartu,ne žuri mi se to složit treba malo koljena i sinuse sačuvat

Ak ne bude sa elekričnim išlo onda će cijev radit

--- Kraj citata ---
Ak nejde sa elektricnim na 12V ici ce sa onim na 220V

Dax:
Svaka cast na kilometrazi,ali kako nisi skuzio da ti zadnji kotac ima 2cm lufta :P
Isto ko ni ja termostat ::)

Corector:
A nakon matice slijedi glavcina koja takodjer voli zacvikati, a ovdje bi moglo biti veselo  :confused5:

Treba cesce skidat dijelove i prati ih detaljno iznutra, ako nista drugo onako iz dosade, jer ovo je ebacki zapeklo. Bas me zanima kak ce se ponasat ovi elektricni odvijaci, trebali bi ubit brasno u matici.

Pa ti vozi karbosa, lezaji na pj nikad ne odlaze, a bogami ni termostati  :jerk:

Tomi_ZG:

--- Citat: Dax - 11 Prosinac, 2016, 16:59:33 ---Svaka cast na kilometrazi,ali kako nisi skuzio da ti zadnji kotac ima 2cm lufta :P
Isto ko ni ja termostat ::)

--- Kraj citata ---
Toliko lufta ima kad se skine dekl getribe,jer onda bude osovljeno samo na lageru,s deklom je imalo 2-3mm lufta i kuckalo je

--- Citat: Corector - 11 Prosinac, 2016, 17:06:09 ---A nakon matice slijedi glavcina koja takodjer voli zacvikati, a ovdje bi moglo biti veselo  :confused5:

--- Kraj citata ---
Jezik pregrizao al sve mi se čini da me i to čeka,a ni izbijanje lagera i osovine neće ić lagano,na ovom runneru je sve jebački na knap i zapečeno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju