Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
Mnogi bi ga već odavno otpisali ;D
Kad zbrojim uzeo je dosta para ove sezone,a treba još dosta radit na njemu,mada imam doma u šteku punu kutiju novih dijelova za stavit al mi se ne da šarafit zima je,a i garaža mi je zatrpana pa ću to na proljeće dio po dio,kompresije skoro pa nema al je ujutro na -6 na pogled tipke upalio na zub i vozio bez štucanja
steeef:
ma taj piaggio je smece,ja ga nebi nikad vozil..nevalja nist,treba to sve u potok zapeljat skupa sa onim vx i vxrovima :icon_biggrin:
Corector:
Bome teske brojke, treba izdrzat 50 hiljada s jednim skuterom da ne postane dosadan.
Tomi_ZG:
Znaš kak bi to doživio kod nekog jebača za lipu koji stavlja super bosna svječice od 4kn i vozi gume iz '06.
Nije runner dosadan,malo voziš,malo guraš :laughing7:
Tomi_ZG:
Neki dan mi je prvi put propišao zeleni semering primara na 50800km,počelo je curit dolje na rupicu i zađubralo sve unutra,na sreću nije po remenu i polutkama,pa kad sam skinuo polutke reko da bacim oko na getribu pošto zadnji kotač već neko vrijeme kucka,kad sam skinuo poklopac sekundar ima lufta bolesno,očito je puko kavez i kuglice se poredale na jednu stranu,usput ću promijenit i lager u primaru,nema lufta al malo rošta,jedino kad izbijem osovinu trebam vidit da se dosjed u deklu nije pojeo,bit će veselo to sve izbijat jer kod mene nikaj nejde normalno,sve je zapečeno do bola
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju