Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomma:
--- Citat: dario007 - 23 Listopad, 2021, 18:28:50 ---Izgleda je je dobio po prstima od g.federa kurble pa vise ne pokusava sastaviti.
--- Kraj citata ---
:umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha:
zvonkec92:
Ovo zamorce vozi i po boku
Pero ispostovo zamorce
avr freak:
idee gassss :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Tomi_ZG:
Upozorenje: u ovoj temi nije objavljeno najmanje 60 dana.
Osim ako ste sigurni da želite odgovoriti, molimo vas da razmislite o započinjanju nove teme..
Proleće je stiglo,nije lako ovom paćeniku,ali je i dalje svjež ko Sveži Nigrutin
Spuh je bio u lošem stanju jer nije farban jedno 5 godina pa je to riješeno
Spuh sam brusio okruglom žičanom četkom nakačenom u stupnu bušilicu,u jednom momentu nisam pazio pa mi ga je cimnulo i ko za k**ra* pukla je grana ispod flanđe u dužini od 10ak cm,ali varioc je napravio vrhunski posao
Kraće vrijeme sam vozio Motoforce bačvu ali nisam zadovoljan,traži okretaja ko MHR Replica a nejde zadovoljavajuće,mada se ja nisam pretjerano mučio sa štelom
Ovih dana još moram kupit i stavit novi remen,mikroremen,klizače,centralni... pa se bacit u potragu za sicom
Kak prošle sezone skoro uopće nije vožen čuka je ostala na negdje oko 73 500km
challenbeen:
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Travanj, 2022, 14:29:49 ---
--- Kraj citata ---
wau, ovo je malo čudno za vidjet, ali jaaako mi se sviđa kad vidim ovako auspuh gotovo do pola kotača... :icon_thumright: :icon_thumright:
Jel zna netko jel ima ovako neki kraći ali jaaako bolji spuhčeto a da ne pokriva kolo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju