Tehnički kutak > Garaža
Runner by Tomi_ZG
Tomi_ZG:
Jbt 3 i pol godine nisam pisao o krameraju,ukratko,kroz to vrijeme je prošao sodomu i gomoru,al i dalje vozi,trenutno stanje na satu je nekaj manje od 44000km,prava kilometraža oko 50000km(dosta vožen s neispravnim pužem)
Stanje pohabano al drži se na okupu,jbg vozim se,padam,ne perem plastike iznutra
Ove sezone stavljeno novo:
- malossi 5.5g rolice
- klizači u multivaru
- malossi ljubičasti centralni
- malossi crni federi kuplunga
- original pia remen
- original pia mikroremen
- corteco smeđi semerinzi radilice
- corteco plavi semering vodene
- original pia spužva filtera zraka
- vuna u spuhu
- pikap
- cdi/bobina s kabelom,lulicom i svječicom
- puž brzinomjera
- dmp zamjenske ručice kočnica
- mikroprekidači štopova
- zadnje original pia pločice
- ulje u kočnicama
- koyo lageri u prednjem kotaču
- gornji selen amortizera(na rami)
- prednja guma pirelli evo21
- zadnja guma pirelli diablo scooter
- antifriz
- ulje u getribi
- presložen i podmazan bendix
- opran karb,kućište filtera zraka,variomat,polutke na novo podmazane grafitnom masti,stavljeni novi pinovi u vodilice,očišćena kočiona kliješta i klipići
Doma imam još dijelova koje trebam ugradit kad uhvatim vremena: semering primara,lager primara u deklu,rms zvono s rebrima za hlađenje,crijevo od spremnika ulja do uljne,crijevo od uljne do karba,crijevo benge od pumpe do karba,uprešat novu piksu od grafitne bronce u multivar i reparirat vilice s novim piksama i semerinzina - al to čeka do daljnjega ili kraj sezone
Trebala bi i mašina po pola,doma još imam ntn japan lagere radilice,ntn japan igličasti,vodenu pumpu,dobar polovni pia asso klip,trebam samo kupit radilicu,karike i dihtunge
Al za sad to ne diram bez obzira kaj radilica,lageri i karike imaju 35000km i mašina se 2x junački najela špene,lufta za sad nema,pali i ide odlično za 50ku sa tt-om i multivarom
steeef:
jbt zaboravil sam da imas i ti temu za skuter (zaboravil sam i za svoje teme :icon_biggrin: )
to se zove eksploatacija skutera u pravom smislu rijeci..i onda bu neko rekel da piaggio nevalja,a evo tvoj guta i spenu i mrvinje iglicastog pa tera i dalje :D
kaj kit nista?
Grale:
Jbt tvoja je tema duže neaktivnija bila nego moja :D
Runner ide za sve pare, po pričama koje pišeš bi čovjek mislil da je smeće, a ono jedan od pouzdanijih skutera ne forumu ;D
zrakoplovac:
Vidi ti teme :D
Bas, tomijev runner najpouzdaniji skuter s obzirom na tretman, zbog njega i jesu novi runneri na losem glasu, a kad ono najbolji su zapravo :P
Sent from zrakomlat
Corector:
--- Citat: Aprilia97 - 28 Travanj, 2012, 13:23:00 ---Lepi motorček I super očuvan :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
POTPIS
--- Citat: IvanRox - 28 Travanj, 2012, 14:21:41 ---ljep je , samo jedno pitanje kolko trosi?
--- Kraj citata ---
POTPIS, K'o BB
--- Citat: ivan_speedy - 28 Travanj, 2012, 19:22:52 ---Lijep je runner,a i ocuvan je ovako po slikama,cuvaj to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Potpis
--- Citat: [R]UNNE[R] - 28 Prosinac, 2012, 18:40:44 ---vilice ti gadno sline..isti slučaj sam imao..stavljaj gore vxr vilice kao što si mi pričao jer se sa ovim neces usrecit..
jel se jako osjeti luft u štapovima kad stišneš na mjestu prvu kočnicu i guraš skuter naprijed-natrag?
--- Kraj citata ---
Ja mislim da mu jos cure
--- Citat: Tomi_ZG - 14 Siječanj, 2013, 23:49:46 ---Je,to je bil moj,parkiran na šoderu nasuprot boxova
--- Kraj citata ---
na ŠUDERU!!!!!
Drzi se taj runner dobro, ne primjecujem razliku naspram nekog koji ima 10x manje kilometara glede performansi.
Tako velika kilometraza psihicki ubija, vec nakon 20tkm opasno cimas na svaku sitnicu, recimo kad zupcanik kurble krene zveckati, to je kraj u glavi. Ili ako se recimo raspe ventilvar, apsolutni kraj. I onda se vec pomiris s tim i kazes "koga jee" pa naguras jos toliko.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju