Općenito > Propisi
Nista od voznje 125 ccm skutera s B kategorijom
3alfa3:
--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 14:48:57 ---
--- Citat: machine - 13 Veljača, 2014, 00:56:07 ---Evo da podignem temu iz pepela :icon_biggrin:
Pošto imam položeno u zemlji EU gdje je normalno da s B kategorijom možeš vozit do 125 ccm (i nakon 4 sata vožnje možeš na ispit), zanima me jel me mogu kaznit ako vozim 125 ccm?
--- Kraj citata ---
I ti si se regal na forum da to pitaš :icon_biggrin:
Logično mi je da možeš vozit ono za što si položio, a to je 125 ccm i određena snaga u kW.
Ali pošto dosta toga nije logično u našoj državi, nebih se vodio njome baš previše ;D
Najbolje da pitaš nekog (koga, nemam pojma :toothy11: ).
--- Kraj citata ---
Ako ima u vozackoj tu kategoriju, onda moze vozit i kod nas (valjda ;D )
3alfa3:
Inace, ni kod nas se ne moze vozit moped do 50ccm sa B kategorijom. Potrebna je M kategorija. Druga stvar je sto nju dobivas automatski sa B kategorijom, al ako cemo se drzat svakog slova, to je tako
steeef:
--- Citat: machine - 13 Veljača, 2014, 00:56:07 ---Evo da podignem temu iz pepela :icon_biggrin:
Pošto imam položeno u zemlji EU gdje je normalno da s B kategorijom možeš vozit do 125 ccm (i nakon 4 sata vožnje možeš na ispit), zanima me jel me mogu kaznit ako vozim 125 ccm?
--- Kraj citata ---
moreš vozit tam di je takav zakon,kod nas nije pa...jebiga
Grale:
Nema to veze, ako njega kategorija veže za 125 i xy kW, onda bi trebal moć.
Al velim, to je sve k, dok se ne dobije službeni odgovor.
A kolko sam upoznat s našim službama, od 5 odgovora. svih 5 budu različiti ;D
daRio:
--- Citat: Grale - 13 Veljača, 2014, 16:02:47 ---Nema to veze, ako njega kategorija veže za 125 i xy kW, onda bi trebal moć.
Al velim, to je sve k, dok se ne dobije službeni odgovor.
A kolko sam upoznat s našim službama, od 5 odgovora. svih 5 budu različiti ;D
--- Kraj citata ---
Ne,ne,Štef je u pravu.
Ovo je država koja ima svoje zakone i nebitno je gdje si položio . Provjereno. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju